Archive for April 24th, 2008

För 15 år sedan (1993):
Gick i högstadiet i Alunda, fick en bästa kompis som jag umgicks med jämt.

För 10 år sedan (1998):
Gick jag sista året på naturvetenskapliga programmet i Gimo Bruksgymnasium. Sökte in till Kemistlinjen på Uppsala universitet och kom in.

För 5 år sedan (2003):
Var jag arbetslös eller snarare arbetsfri. Levde på mina pengar från Irland, bodde hos mamma. Lite senare i juni fick jag jobb på LFV, Arlanda där jag fortfarande jobbar.

För 3 år sedan (2005):
Var jag nyinflyttad stockholmsbo, lärde mig om man skulle sitta långt fram eller långt bak i tunnelbanevagnen beroende på vilken uppgång man skulle till på mina vanligaste stationer.

För 1 år sedan (2007):
Firade jag och David tre år tillsammans, ett år som förlovade och hittade huset vi ville gifta oss i.

För 3 månader sedan (januari):
Var jag allmänt nere och trodde aldrig våren skulle komma. Insåg att jag blir något deprimerad av vintersäsongen…

Igår (23 april 2008):
Vaknade jag alldeles för tidigt klockan 14, pratade med mamma i telefon i en timme, spelade Nintendo, lagade middag (! – helt otroligt för att vara jag, det är oftast David som gör den annars) Jobbar natt igen.

Idag (24 april 2008):
Sover jag tills jag vaknar, förhoppningsvis efter 15.00. Slösurfar runt tills jag är less, spelar mer Nintendo, går till jobbet och löser av Malin, yeah! Om jag har tur så stannar hon extra länge, hon har ju 8 minuter med bilen hem, då kan man lätt göra så. Väntar jag extra länge då jag jobbar kväll så kommer jag typ inte hem alls.

I morgon (25 april 2008):
Går jag hem från jobbet klockan 07:00, hemma 08:00, sover i 4 timmar för att sen åka tillbaka till jobbet och fira av en kollega som slutar och börjar på nytt jobb. (jäkla svikare… :) ) åker hem och firar att David och jag varit tillsammans i 4 år med att äta på libanesiskt restaurang. Somnar ovaggad innan 21.

Om 1 år (april 2009):
Lika lycklig som nu, jobbar förhoppningsvis med något annat, några kilon lättare.

Comments 331 Comments »