Archive for April 30th, 2008

Vi har haft en stegtävling på jobbet, hela avdelningen tvingades vara med. Dagen innan vi fick reda på att vi skulle vara med så var jag hos en annan avdelning och såg att tävlingen skulle starta och de var alla tvångsinskrivna på tävlingen. Min första tanke var fy fan vad skönt att inte vi är med. Men tji fick jag då jag kom till jobbet dagen efter. Så sen den 7 april har jag gått 232 161 steg. På 24 dagar. Ger 10367 steg per dag. Jag är nöjd. Det är helt OK. Jag har varit nöjd då jag kommit över 7000, jag har jobbat 3 nätter då man knappt går nånting alls.

Men här kommer själva grejen. Han som ser ut att vinna (man har fortfarande några dagr på sig att registrera steg även om tävlingen är slut) han har gått 784 938 steg. Det är 32706 steg om dagen. Det är helt stört. Om jag så skulle gå dag och natt i 24 dygn så skulle inte jag komma upp i den summan. Vad är det för en människa?

Comments 30 Comments »

Då har jag åkt på en utmaning av Malin igen.

Till utmaningen, den här gången Elin, ska du använda dig av ett fotografi på någonting som betyder mycket för dig, det ska alltså vara en sak, inte en person eller ett djur eller liknande. Och i din LO ska du använda dig av tre olika färger på papper, mönstrat eller inte, det väljer du själv. Stämplar av något slag ska användas tre gånger! Lika eller olika, bestäm själv! Ett hjärta av någon form måste finnas med.

Alright, då ska jag klura på denna och se vad jag hittar på… Har ingen bild på någon SAK som betyder mycket för mig… får spåna på det.

Comments 748 Comments »