Archive for April 2nd, 2008

Malin jobbar natt och självklart känner jag att jag måste slänga in ett inlägg nu innan jag kryper ner under täcket. :)

Vad gör du när du kommer hem från en 9 timmars arbetsdag, det är midnatt och tvättiden är bokad till 10.00 i morgon förmiddag? Jag vet vad jag gör. Sorterar tvätten och kommer på att nu är förstås bästa tiden att rensa ur tråkiga kläder ur byrån. De kläder som liksom alltid hamnar längst ner i högen, trosorna som du inte vill ha på dig när du är med om en olycka och någon sjuksköterska måste klippa upp dina kläder. Typ. De som du har på dig när du tvättar alla andra trosor. De sunkigaste. Dem slängde jag. Känner mig faktiskt som en lite bättre människa nu efteråt. Skönt. Lådan där jag har strumpor, trosor, BHs, strumpbyxor (okej, jag har två par som jag aldrig använder då jag inte har kjol på mig om jag kan undvika det – det har att göra med tjockislår som knider mot varandra och det är inte skönt…) plus en bikini och alla dessa BHband som jag fick extra till mina favoritBHs. Tror jag har bloggat om dem… Här hittade jag något :) I min viktblogg som det inte händer mycket i nu för tiden…. jag undrar varför? Ja, i alla fall så blev jag glad över att det nu finns lite mer plats i lådan och att det kommer kännas bra i morgon när fintrosorna kommer dit igen efter tvätten.

Bästa som hänt idag: bästa Malin hittade ett bonuskort på Statoil, köp fem glassar få den sjätte gratis. Tjejen bakom disken gav oss varsin stämpel fastän vi inte köpte någon glass!!! Bara för att vi alltid var så glada och goa när vi kommer och handlar. Vi är liksom stamkunder där.

Sämsta som hänt idag: jag missar alltid precis en tunnelbana hem när jag slutar 23.00. Så idag ökade jag på takten så mycket det gick, jag skulle nästan kalla det att jag småsprang. För vad? Att när jag kom ner på perrongen så säger en röst i högtalarsystemet att turen till Fruängen som skulle lämna t-centralen 23.30 är inställt pga vagnfel! Typiskt. Så jag småsprang helt i onödan…. De kalorierna kanske jag behöver till något annat.

Slänger in en bild här bara för att.

Mitt fina hår på min bröllopsdag. :)

Och en som visar att jag är en bondjänta i grund och botten. Tycker om denna.

Nu är det sängdags!

Comments 10 Comments »