Archive for July 22nd, 2008

Är lite sugen på ett nytt alfabet till QK… det har släppts några nya nyligen…. undra sa en flundra om gäddan är en fisk?

Quickutz

Comments 30 Comments »

Idag kom vi tillbaka från vår tur ner till södra Sverige. Hann med att hälsa på en fd jobbarkompis på Öland, gå i äppellundar i Kivik, ligga på stranden i Österlen, dricka äppelmust, mysa, ta det lugnt, bo på Sveriges äldsta hotell i Ystad, väja för en råtta som kom haltandes över vägen, ligga under en handduk på stranden allra högst upp vid Skanör när regnet vägrade sluta, underhållning av oväntat slag på Mellbystrand och massor massor mer. 6 härliga dagar då vi tagit det lugnt och bara varit. Men det känns nu att jag betat av 183mil. Kan du ta körkort, darling? Please.

Planen är att i helgen måla om i vardagsrummet. Längtar. Sen är det en hel del annat som också behöver fixas om jag ska må bra. Lite småpyssel i lägenheten som vi väntat alldeles för länge med att fixa. Vissa enkla saker och vissa mer jobiga. Inget akut, det är väl det som är felet, då blir det inte gjort.

Trots att jag kommer sakna hotellfrukosten i morgonbitti så längtar jag efter att få sova i min säng i natt.

Comments 26 Comments »