Idag kom vi tillbaka från vår tur ner till södra Sverige. Hann med att hälsa på en fd jobbarkompis på Öland, gå i äppellundar i Kivik, ligga på stranden i Österlen, dricka äppelmust, mysa, ta det lugnt, bo på Sveriges äldsta hotell i Ystad, väja för en råtta som kom haltandes över vägen, ligga under en handduk på stranden allra högst upp vid Skanör när regnet vägrade sluta, underhållning av oväntat slag på Mellbystrand och massor massor mer. 6 härliga dagar då vi tagit det lugnt och bara varit. Men det känns nu att jag betat av 183mil. Kan du ta körkort, darling? Please.

Planen är att i helgen måla om i vardagsrummet. Längtar. Sen är det en hel del annat som också behöver fixas om jag ska må bra. Lite småpyssel i lägenheten som vi väntat alldeles för länge med att fixa. Vissa enkla saker och vissa mer jobiga. Inget akut, det är väl det som är felet, då blir det inte gjort.

Trots att jag kommer sakna hotellfrukosten i morgonbitti så längtar jag efter att få sova i min säng i natt.

2 Responses to “Hemma igen”
  1. Ah, vad mysigt ni haft det. Jag har en vecka kvar. Sen är det semester igen. Jag står knappt ut. Alla vet vi varför.. :) Vi får se om jag klarar det eller om jag ligger någonstans längs staketet på Alfa som en tom, urblekt ica-kasse. Tusan vad less jag är!! Blä! Kramar

  2. I have to show my appreciation to the writer for bailing me out of this problem. Because of surfing around through the the net and coming across tricks which were not helpful, I believed my entire life was gone. Being alive without the answers to the issues you have fixed all through this short article is a serious case, as well as the ones that would have in a negative way damaged my career if I had not come across your blog post. The training and kindness in maneuvering all the details was very helpful. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t encountered such a point like this. I’m able to at this point look forward to my future. Thank you very much for this skilled and results-oriented help. I won’t think twice to recommend the blog to any individual who should receive support on this subject.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>