För ett bra tag sen köpte jag en liten förpackning med cernitlera. Skulle köpa vit men när jag kom hem såg jag att den var vit med glitter i… Så den blev liggande på skrivbordet i evigheter. Kom sen på den brilianta idén att jag kan ju göra dekorationer av den och sen måla dem! Så jag öppnade förpackningen och testade att göra små runda pluppar, hjärtan och knappar. Ledsnade och gav upp, la dem åt sidan och på något vänster hamnade de sedan upp på plastasken med torrchalk. Har sett dem ligga där ett tag men inte mer än kanske en två månader. Idag ville jag använda chalken och vad har hänt? Jo där en rund plupp cernitlera har legat på asken har den liksom torkat och den sitter fast. Får bort den med lite pill och i plasten har det liksom frätts en grop. Cernitleran har frätt en grop i den hårda plasten.
Scary.

Annars har jag idag varit på utflykt till Västerhaninge och hälsat på en scrapkompis som jag lärde känna i februari på en scrapträff på Söder. Roligt med nya bekantskaper. Först var vi in i en scrapaffär som öppnat där i VH och sen åkte vi hem till henne. Vilket härligt hus hon bodde i. Underbart. Och jag är smått avundsjuk. Men när vi kommer hem från vår lilla resa som börjar i morgon så ska vi måla om i vardagsrummet. Ska bli så härligt. Vitt vitt vitt. Längtar riktigt efter att få stå där med maskeringstejpen och tejpa i timtal. :)

4 Responses to “Vad pysslar vi med egentligen?”
  1. VItt? Haha, och jag vill måla snart, snart, snart – måla över det vita :D

  2. Вы великолепны ! Заворачивайте и
    на наш вебсайт :) Разрешение остекление балкона

  3. Благодарю покорно ! Заскакиваете и на собственный портал :
    ) Пол балкон цена

  4. I wanted to create you one little word to help thank you very much once again relating to the pleasing strategies you’ve contributed on this site. This has been simply wonderfully generous of people like you giving unreservedly what exactly a number of us could have sold for an ebook to help with making some dough for themselves, principally considering that you could have done it if you ever considered necessary. Those suggestions also served to become a easy way to realize that many people have the same dream the same as my own to learn very much more in respect of this condition. I think there are several more pleasurable situations in the future for individuals that read carefully your site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>