Archive for July 7th, 2008

Ville ha en mellanstorlek på wire till BIAn, har 3/4″ och 3/8″ men ville ha någon därimellan. Hittade den jag ville ha, 1/2″. I ljusblått… Nej tack. Då får det bli någon av de jag har. Sen ville jag ha loopy brads men inga fanns. Jag vill bo bredvid en stor scrapaffär som har allt!

Comments 25 Comments »

Idag börjar egentligen min semester, de tidigare dagarna har bara varit lediga dagar. Och vad händer? Stockholms himmel öppnar sig och ner faller mängder med regn. Hela dagen. Så här ser det ut från vårt sovrumsfönster…

Hittade några bilder på när jag skruvade ihop min byrå i kameran. Ni vet väl om att det är så enkelt som ett – två – tre att skruva ihop IKEA möbler ? :)

Comments 8 Comments »

Ja, vad ska man säga? Jag har ju mitt på det torra men de andra tjejerna är singlar och utbudet av karlar på båten var nästintill obefintligt. Oturligt nog var det någon slags scoutträff i Finland under helgen så med på båten fanns i stället typ 300 scouter i åldrarna 10-16 år. Inte ens några snygga scoutledare fanns det att vila ögonen på. Vi drog säkert ner medelåldern med ett decennium eller så :) Plusset var väl kanske att det inte var någon kö till baren. Men vi hade roligt ändå. Dagen efter spelade vi en omgång kort, pin rummy. Roligt, det tyckte även maken när vi kom hem och testspelade lite, men man bör nog vara fler än två för att det ska bli riktigt roligt.

Comments 6 Comments »