Ja, vad ska man säga? Jag har ju mitt på det torra men de andra tjejerna är singlar och utbudet av karlar på båten var nästintill obefintligt. Oturligt nog var det någon slags scoutträff i Finland under helgen så med på båten fanns i stället typ 300 scouter i åldrarna 10-16 år. Inte ens några snygga scoutledare fanns det att vila ögonen på. Vi drog säkert ner medelåldern med ett decennium eller så :) Plusset var väl kanske att det inte var någon kö till baren. Men vi hade roligt ändå. Dagen efter spelade vi en omgång kort, pin rummy. Roligt, det tyckte även maken när vi kom hem och testspelade lite, men man bör nog vara fler än två för att det ska bli riktigt roligt.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>