Archive for July 30th, 2008

Galet varmt de senaste dagarna. Men jag klagar inte direkt. Önskar bara att det kunde vara lite svalare i sovrummet när vi ska sova…. Man kan ju liksom inte klä av sig mer än naken… och ta bort duntäcktet och sova under bara påslakanet. Men det slutar med att man inte ens kan ha det över sig. Varmt varmt varmt.

Töttheten kom över mig idag på eftermiddagen och jag gick och la mig och sov i en halvtimme. Så himla skönt. Orkade inte ens hålla upp huvudet. Låg och slöläste IKEA katalogen och kom på att det börjar blir dags att ta bort Nej tack till reklam lappen på brevlådan så att man får katalogen. Det är väl snart den börjar skickas ut. Timmen efter att man fått den nya katalogen är helig, det är inte det att jag gillar IKEA hem, där allting kommer från IKEA men jag gillar katalogen, att bläddra och kolla på allt nytt. För att inte tala om att gå omkring på IKEA! David har tyvärr slutat gå dit med mig… Kanske jag ska ta mig dit i morgon? Hur tror ska det gå ihop med min tanke på att försöka spara mera pengar? Inte så bra. Bäst att inte åka dit.

Idag mötte jag upp David för att äta lunch. Vi skulle egentligen äta på Sibirien soppkök men de hade sommarstängt… så vi ramlade in på ett annat ställe i närheten av Stadsbiblioteket. På toaletten satt en planch uppe, med reklam för Polo open, hästpolo, hur läckert skulle det inte vara att se på det! Men jag har en scrapträff inbokad den dagen och den vill jag hellre gå på. Plus att det kostade 150kr att se polon. Men nästa år kanske… Nästa år.

Comments 32 Comments »