Idag fick jag en kasse med böcker av en kollega så nu ska jag plöja igenom Margit Sandemos 47 böcker om Sagan om isfolket. Underbart, längtar till första boken.

2 Responses to “Nu har jag böcker att läsa för ett tag framöver”
  1. Hur går det?

  2. Det går superbra, sväljer mellan 0,75 och 1,5 bok om dagen :) beroende på om jag jobbar eller ej. Åh vilken underbar känsla att veta att det inte kommer ta slut på länge länge! En bok är med mig överallt, på tunnelbanan, på Arlanda express, varthelst jag har en stund över. Ibland när det finns risk att boken kommer ta slut innan jag kommer hem till kassen så måste jag ta med mig nästkommande bok också, jag menar tänk om den skulle ta slut!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>