Så nu måste jag göra några vanliga kort som hon kan ha hemma på lager om någon fyller år eller bara för att. Sen skulle de skicka ett kort till en arbetskamrat som var sjuk och det ska jag också göra åt dem.

Jag tror det blir ett kort som detta.

men med en stämpel “bara för att…” nere på det lila. Så får de skriva vad de vill inuti. Edit: jag har ju ingen sån stämpel utan jag menade “ville bara säga…” ibland är jag lite snurrig.

2 Responses to “Mamma har gjort en beställning”
  1. Vilken bra idé! Det kortet är jättefint :)

  2. Thanks a lot for giving everyone a very remarkable chance to read from this web site. It’s usually very enjoyable and jam-packed with a great time for me personally and my office co-workers to search your blog more than 3 times weekly to learn the fresh tips you have. Of course, I am certainly fulfilled with all the spectacular opinions you serve. Some 1 ideas in this posting are undeniably the most efficient we have ever had.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>