Är lite rädd för att jinxa det…. men det är lite pysselsaker framtagna på mitt skrivbord nu.

Edit lite senare.

Nu har jag gjort några bokmärken att skicka till en jobbarkompis mamma, som tack för att jag för… är det tredje måntro… året i rad får hembakta kakor hemskickade med kollegan efter att hon varit uppe och firat jul i norr. Underbart goda kakor. Ett kort fick följa med också, nämligen detta. Trots att jag har några kort hemma som jag gjort och har massor med material så skickar jag väldigt få kort. Nu för tiden vill man ju nästan alltid ha svar på något snabbt så man skickar ett sms, ett mail eller ringer bara upp personen. Kanske ska börja skicka lite fler kort? Bara för att.

2 Responses to “Knappt jag vågar skriva det”
  1. Woot! Hur gick det?

  2. I definitely wanted to develop a small message to be able to express gratitude to you for all the splendid secrets you are writing at this website. My time consuming internet research has at the end of the day been compensated with good quality points to exchange with my family members. I ‘d repeat that we site visitors actually are truly lucky to live in a decent website with many perfect professionals with helpful tips and hints. I feel really privileged to have seen your web page and look forward to really more fun times reading here. Thank you again for everything.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>