Nu har även jag testat på det nya formatet 12×6. Helt ok, roligt med något nytt. Jag tror jag ska göra bröllopsbilderna i detta formatet. Nu ska jag leta efter ett album, stående, som jag gillar. Har endast sett en tillverkare hos butikerna i Sverige (de som finns i färgerna lady bug, ljusgrön och ljusblå)… tipsa gärna om ni vet något annat.

Gjord efter en skiss från Webmosterhelene. Här finns skissen.

2 Responses to “Inte sämre än alla andra”
  1. jättefin sida och enormt vacker frisyr. Kolla in på min blogg så har jag en utmaning åt dig, om du vill.

  2. Glömde skriva vart du ska gå in och läsa, http://www.jendesig.blogg.se

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>