Innan jag skaffade kamera också så kunde det vara så frustrerande att David alltid stannade och tog kort på allt och ingenting. Men sen i januari då jag skaffade min egen så har jag lite mer förståelse. :) Här är vi på ena änden av stranden i Almerida, där var det mer stenigt, i andra änden var det sandstrand. Precis bakom oss fanns det en hage med en get i. Det fick agera fotomodell ett tag. På våra senaste resor så har vi plockat med oss en sten eller två från stränderna vi varit på. De samlas i en glasvas som står i vardagsrumsfönstret och påminner oss och turkosa vatten på Kreta och svarta lavastränder på Fuerteventura.


Här syns andra änden av byn. Restauranger längst med vattnet och snart hittade vi våra favoriter. Andra dagen vi hade hyrbilen så skulle vi öster ut och tänkte gena genom bergen som syns i bakgrunden. Inte ett så smart drag. Först och främst så ska man inte försöka gena om man inte vet vägen överhuvudtaget. Sen så går det nog aldrig att gena över ett berg. Slingervägar till tusen och om jag inte minns fel så gav vi upp och åkte ner till byn igen och sen vidare på en större väg.

One Response to “Dag 2 – Kreta”
  1. Hejsan Elin! Nu väntar jag med spänning på dag tre på Kreta… Ettan kom, tvåan kom, trean kommer så småningom.. Förresten så kan du ju hojta till när du är ute och går med en hund nästa gång.. Om du vill ha fika eller middag vill säga.. Kram Giggi

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>