Innan jag skaffade kamera också så kunde det vara så frustrerande att David alltid stannade och tog kort på allt och ingenting. Men sen i januari då jag skaffade min egen så har jag lite mer förståelse. :) Här är vi på ena änden av stranden i Almerida, där var det mer stenigt, i andra änden var det sandstrand. Precis bakom oss fanns det en hage med en get i. Det fick agera fotomodell ett tag. På våra senaste resor så har vi plockat med oss en sten eller två från stränderna vi varit på. De samlas i en glasvas som står i vardagsrumsfönstret och påminner oss och turkosa vatten på Kreta och svarta lavastränder på Fuerteventura.


Här syns andra änden av byn. Restauranger längst med vattnet och snart hittade vi våra favoriter. Andra dagen vi hade hyrbilen så skulle vi öster ut och tänkte gena genom bergen som syns i bakgrunden. Inte ett så smart drag. Först och främst så ska man inte försöka gena om man inte vet vägen överhuvudtaget. Sen så går det nog aldrig att gena över ett berg. Slingervägar till tusen och om jag inte minns fel så gav vi upp och åkte ner till byn igen och sen vidare på en större väg.

3 Responses to “Dag 2 – Kreta”
  1. Hejsan Elin! Nu väntar jag med spänning på dag tre på Kreta… Ettan kom, tvåan kom, trean kommer så småningom.. Förresten så kan du ju hojta till när du är ute och går med en hund nästa gång.. Om du vill ha fika eller middag vill säga.. Kram Giggi

  2. I would like to express some appreciation to this writer just for bailing me out of this particular incident. As a result of surfing through the search engines and finding tricks which were not helpful, I was thinking my life was well over. Existing without the presence of approaches to the issues you have resolved through the review is a crucial case, and the ones which may have badly damaged my career if I had not come across your website. Your primary understanding and kindness in touching all the details was useful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t discovered such a step like this. It’s possible to at this time look forward to my future. Thanks so much for your reliable and amazing guide. I won’t think twice to refer your blog post to anybody who needs and wants support about this matter.

  3. Thank you a lot for providing individuals with an exceptionally memorable opportunity to read in detail from this blog. It can be so fantastic and as well , full of a good time for me and my office friends to visit your site minimum three times per week to find out the fresh items you will have. And lastly, I am just usually amazed with all the good information you give. Certain two facts in this article are without a doubt the most effective we’ve ever had.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>