Jag gör inte så ofta kort, men lite till husbehov och kring jul blir det några stycken. I år blev jag övertalad att vara med i Stämpelstafetten och det ångrar jag inte en sekund, det är en lagtävling som pågår under hela november och man tävlar i kortmakeri. Under denna tävling har jag gjort några av de snyggast korten jag nånsin gjort tror jag. Här är ett urval. Alla utom det översta är redan skickade som julhälsningar till nära och kära.

4 Responses to “Kort”
 1. Nu är jag bättre å uppdatera än vad du är vännen.. pilutta dig.. ;-) PS: “viskar” jag började med min spray igår.. DS

 2. Tack för besöket i min blogg. Tänkte svara på dina frågor så här.
  Det blir oftast olika foton till barnen, men när det är likadana foton,
  så blir det oftast likadana upplägg till barnen, fast olika papper. Ibland
  utmanar jag mig att göra helt olika.
  Men barnen ska ju senare få sina egna album, så då spelar det inte så
  stor roll tycker jag om det är lika.
  I övrigt är jag inte helt rättvis utan det får bli de foton som man tar och
  det blir ju olika antal per barn.

  Tillsist vill jag säga att det är jättefina kort du skapat. Gillar det översta
  med blommorna.
  ~ Kristina

 3. Flera snygga kort! Tack för det unika som jag har hemma. Ibland så utmanar du väl portogränserna….
  Ha det gott i solen!

 4. I in addition to my guys were actually analyzing the excellent advice located on your website and then instantly got a terrible suspicion I had not thanked you for them. Most of the ladies were very interested to learn them and have now very much been loving those things. Appreciation for genuinely very kind and for obtaining this kind of incredible guides millions of individuals are really needing to understand about. My personal honest regret for not expressing gratitude to earlier.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>