Så efter att ha snackat om det ett tag så slog jag till på mellandagsrean och nu äger jag en Nikon D40. Fick den igår efter jobbet och jag har hunnit leka lite med den. Här kommer några smakprov.

Först David som äntligen får stå framför kameran i stället för bakom. Några kort från tunnelbaneturen ut till Lidingö idag. Det första är innan och det andra är efter. Julgransplundring, dans kring granen samt lite Singstar kan suga musten ur en ibland.

Här kommer två av många favoriter i vår gran. I år satsade vi på att hitta julgransprydnader som vi verkligen gillade. Förra året var det storpack röda kulor från IKEA som gällde. De finns i granen de med men har i år fått sällskap av bland annat dessa. Båda inköpta på julmarknaden i Gamla stan.

Sakta men säkert lär jag mig min nya kamera. Tur man är gift med en fotograf samtidigt som det gör mig mer kritisk och tycker jag borde vara mycket bättre än jag är. Jag måste komma ihåg att han har haft digital systemkamera i 2½ år.

59 Responses to “En ny leksak”
 1. Grattis till kameran! Tack för att du tog dig tid att lämna ett
  spår hos mig! Kram

 2. Wiiihooo, mycket grattis!

 3. Моя кофемашина вышла из строя. К счастью обратился за услугой из кофемашины плохо течет кофе мастеров по ремонту таких устройств.
  Быстро, мастер доехал и устранил проблему. Вернуть работоспособность её ему понадобилось пару десятков минут. Так, моя кофемашина вновь заработала, как из магазина.

 4. Your blog is very interesting. I am certainly going to research this more.
  Thanks for the insightful post. For more related information, please,
  check http://hatinh7x.com/index.php?language=vi&nv=news&nvvithemever=d&nv_redirect=aHR0cHM6Ly9hcmlzdG9uLW1hc3Rlci5ydS9lbGVrdHJvcGxpdHk

 5. Metal reclaiming and reprocessing Industrial metal salvage Iron scrap reclamation facility

  Ferrous material recycling processing equipment, Iron scrap recovery plant, Scrap metal export procedures

 6. Serkan Koca kişisel blogu, dijital dünyanın kendine özgü bir köşesi;
  sizleri özel bir çevrimiçi deneyime davet
  ediyorum.
  serkan koca

 7. Metal scrap reclamation plant Ferrous material process optimization Iron waste disposal facility

  Ferrous metal retrieval, Iron reprocessing plant, Metal waste inventory services

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>