Så här ser det ut hemma i mitt köksfönster. Hyacinten blommar för fullt och det är dags att köpa en till så att när denna blir för lång och ranglig så kan den bytas ut till en ny och fräsch. Den silverkrukan fick jag en julblomma i av min snällaste farbror förra året. Julstjärnorna tvingade jag David att köpa häromdagen. Den lilla tomten som hänger på kanten fick jag i en julblomma från svägerskan på förra årets glöggträff. Den som nu är tradition och detta året var andra året som min mamma, Davids mamma, Davids systrar med familj och min bror med familj var bjudna på glöggfika. Det blev en hel del bortfall detta år, vattkoppor och magsjuka gjorde att vi gick från 10 vuxna och 7 barn till 7 vuxna och 4 barn. Supertrevligt och det känns som om julen startar på allvar nu.

Så här ser hela fönstret ut. Känner att jag gillar denna julgardin bättre än förra året.

Försökte hitta en bild på förra årets julfönster men jag måste ha inbillat mig att jag bloggat om det, för jag hittar inget om det. Jaja, det var en grön gardin men stjärnor på, från Panduro. Detta år kommer gardinen från Åhlens, det är en kappa men jag kör den på längden i stället.

One Response to “Mitt juliga köksfönster”
  1. Åh så juligt och fint :D

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>