Jag är en sån som tar lager för lager, jobbar mig alltså uppifrån och ner, tidigare var jag en som gick från ena kortsidan till andra men det var så jobbigt när man nått mer än hälften och den vickade så enkelt, så jag bytte till uppifrån och ner varianten. En lite jobbig sak när man delar smör med någon, som nu när jag är gift med David, är att inte han ser med samma allvar på detta med smörbyttan som jag gör… Han är mer groptypen, groptypen går inte så bra ihop med lager för lager typen, jag måste liksom hela tiden motarbeta hans grop. Tur att jag gillar honom ändå ;) .

Här är det dock inte David som varit i farten. Så här ser det ut i smörbyttan efter att vi haft gäster, det kommer ta veckor för mig att styra upp detta! Äter ju inte så mycket mackor nu för tiden så det gör det ju ännu svårare att få till. Vilka problen jag har, eller hur?


55 Responses to “Hur tar du smör ur byttan?”
 1. Men det där ÄR faktiskt himla jobbigt. För att slippa att folk först min smörbytta (eller ännu värre, dubbeldoppar efter att de varit i någon annan bytta *ryser*) så gör jag alltid små glasskulor av smöret och lägger i en glasskål när vi har gäster.
  På det sättet kan jag också få SLÄNGA det smöret som blir över. För det ju alla att det är kul att SLÄNGA saker.

 2. Hmmm kanske ska göra så nästa gång…

 3. Snyggt blir det också att göra som Mysmasken säger! Jag gör också så beroende på vilken sorts bjudning det är. Är det bara en snabb fika eller mellis så gör jag det inte, men dock till middagsbjudningen. När jag tar smör så kör jag lager-principen och maken också. Dottern klarar inte det fullt ut än så det blir små gropar. Men jag har inte jätteont av groparna, däremot gillar jag inte när folk lämnar smulor i smöret.

 4. På min önskelista står numera en smörkrusare. Vad många saker det finns som man behöver men inte vet om att de finns! :)

 5. ASG jag är smöraskpedant tror jag bestämt och smöret ska tas jämt och fint över hela asken… och det förstår itne min sambo heller han gräver ner kniven och tar sitt smör precis som barnen också gör så efter går jag och slätar till *S*

 6. In our tests, installing this on both our PC and our Android device within the same network and then using it at the same time to transfer files was both fairly quick and trouble-free.
  This thus makes the app something pretty useful if you happen to need to transfer data from your iPhone or iPad to your computer.
  Why it doesn’t support Windows
  If using this app and its Windows counterparts, the sole outstanding feature that is missing is the ability to specify folders. This would allow users https://cosdarule.weebly.com

  6add127376 balixym

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>