Det har gått bra i dessa fem år som jag jobbat på LFV. Enklast var det första året, jag vände dygnet flera gånger i veckan, man hade som timmis inte så många val. Men nu senaste året är det så jobbigt. Dagen innan jag ska till jobbet så mår jag dåligt, jag förtränger att jag ska dit så jag klarar av att göra något vettigt på dagen. Sen när man väl är på väg så känns det OK men det är att lämna lägenheten som är jobbigast. Att sova på dagarna har också blivit svårare. Tidigare kunde jag lätt sova tills fyra fem på eftermiddag och få 8 timmars sömn men i tisdags när jag skulle sova mellan två nattpass så vaknade jag halv elva, efter endast 3½timmes sömn och jag kunde bara inte somna om. Natten som var var en av mina jobbigaste nätter. Inte hjälpte det att jag for omkull nere på långtidsparkeringen heller, det var glashalt. Hade inte en chans, slog mig på armen och ryggen och handen for rätt ner i asfalten… aj aj aj…

Men vad vill jag jobba med i stället? Jag har ingen aning. Men jag vet att nätterna klarar jag inte av så länge till.

One Response to “Nätterna gör mig galen”
  1. Stämpelpackare? :) *kram*

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>