i år känner jag verkligen att jag längtar efter julen. Att jag vill att december ska vara i två månader i stället för en. Har jobbat natt natten som var och behöver alltid gå ut och göra något efter att jag sovit i några timmar, så David och jag tog bussen till våra gamla hemkvarter, rint Fridhemsplan. Åt lunch på Hot Wok, mmmm…. Sen in på ÖB, PrisExtra, Granit, Indiska, Oil & Vinegar (älskar denna butik, nu hade de tagit fram några slags chokladfonduegrytor, jag vill ha, har aldrig ätit fondue på något vis men jag kan tänka mig att varianten med chokladdoppade saker passar mig bäst, eller ostdoppade…) På Granit hittade vi en ljusslinga till balkongräcket. ÅH så mysigt det blev. Bredvid balkongdörren finns en strömbrytare, alltså inne i lägenheten, så vi behöver inte ens gå ut i kylan för att tända och släcka den. Mmmyyyssss. Försökte ta ett kort men det funkar inte alls att få med mysigheten, så ni får tro mina ord.

One Response to “Längtan efter jul”
  1. Nej nej.. jag tycker iofs om julen jag med.. men december får inte pågå i 2 månader.. helst bara en halv.. ;-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>