När jag bokade resan till Kanada så bestämde jag mig för att inte handla några scrapsaker tills dess. Och jag tycker jag hittills har hållt det ganska bra. Inte helt och hållet men jag har bara köpt två saker. En QK die med en snöflinga på och en filurstämpel. Den bör landa i brevlådan i morgon, hoppas det. Jag är ledig och ska inte göra något annat än mysa hemma. Inte göra någonting. Pyssla. Mysa. Gå en promenad. Det är allt jag kommer göra. Har längtat efter denna lediga dag.

3 Responses to “Klarar budgeten”
  1. När du kommer ska vi shoppa järnet, BABY! Eller du ska… Jag ska vara din privatchaufför som kör dig till alla chica scrapställen :D

  2. Grattis till din nya sida, snyggt. Jga har inte så mycket tid att kika runt idag men jag kommer tillbaka. Spännande med Kanada resa, oh vad mycket du kommer att kunna titta på och shoppa där borta, är inte alls avis ;)

  3. Studs, studs, studs. PRATA MED MIG! Jävla MSN!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>