I lördags var jag på min första maskerad. Det var galet roligt och jag var konstigt nog den enda kaktusen där. Det var vilda western tema. Så alla var snygga cowgirls och cowboys och sen fanns det några indianer och ett antal sheriffer, inte att glömma ludrena som hörde hemma i bordellen. Jag kommer nog alltid tycka det är konstigt att det endast var jag som kom som kaktus :)

Hon som hade festen hade helgen innan träffat ett par på ett uteställe i Uppsala och de kom så bra överens att de blev ditbjudna på festen. Jag tycker det är strongt gjort att komma till en fest när man endast träffat två av personerna där och endast träffat dem en gång innan. Jag är inte en sån person. Jag frågade henne om de var nyinflyttade i stan och inte hade så många bekanta här. Men så var inte fallet, hon sa hon var uppvuxen i Östhammar. I Östhammar, några mil från där jag växte upp, hon var två år yngre än jag men hon hade en styvbrorsa som var lika gammal som jag är. De hade vuxit upp i Alunda där jag kommer ifrån. Helt otroligt. Hennes styvbrorsa och jag gick i samma klass i tre år i högstadiet.

Världen är allt bra liten.

2 Responses to “Maskerad och nya bekantskaper”
  1. Häftigt… världen är bra liten du.. någon som jag kanske vet vem det är?? Du har inte nå bilder att dela med dig av? kram kram

  2. Åh, det var så kul. I want to do it again! Och du Elin, världens bästa kaktus! :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>