På maran häromhelgen så gjorde jag två LOs och startade en tredje som fortfarande ligger oklar på skrivbordet….

Här är den ena. Inscannad, jag tappar tålamodet så fort när jag scannar in dem… och förstå min frustration när jag precis är klar och inser att jag kapat den vita ramen högst upp… orkade inte göra om det så det fick bli så. Ni får tänka er att den vita ramen är runt hela LOn.

Sen var det den andra… som jag inte orkar scanna in utan den får ni en trist bild på som jag tagit… ser förtaskigt ut :)

På maran gjorde jag även en liten onödig men gullig pryl. En… ja… ett litet häfte att gömma ett post-it-note-block i. Den fick mamma sist jag träffade henne. Hon blev glad även om det första hon gjorde var att bända isär papprena så att halva blocket lossnade…. men jag gillar ju henne ändå :)

Japp. Det var allt. Idag har David tagit ledigt och vi ska till Centralbadet för att bada Kurbad. Åh vad skönt det ska bli. Jag har tvättat hela förmiddagen och ser fram emot en ledig dag med min man. Ikväll blir det mys och film.

3 Responses to “Scrappat för ett tag sen”
  1. Finfint Elin! Duktig du! Vet du vad jag har på min önskelista nu? Jo, såna där pennor och alla tillbehör för att färglägga stämpelmotiven, det var ju jätte kul! Sånt måste jag skaffa! Men inte den här månaden, budgeten är tajt nu! :)

    Kram kram

  2. Har du stämpelmotiv? I så fall kan du låna mina grejer ett tag, pennor, stompfar och lösningsmedlet. Du behöver i alla fall inte köpa lösningsmedlet, om du har någon liten plastbytta hemma med lock så kan du få av mig. :D Det går ju åt galet lite.

  3. Snyggo! Snacka cleavage, visa pattarna, visa pattarna!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>