Så idag på min lediga dag när regnet öser ner över huvudstaden så beger jag mig ut på gatorna. Med mig är min förkylda make för att han i ett svagt ögonblick lovat att följa med, något som är lätt att säga kvällen innan när man ligger och myser under duntäcket men som inte kanske känns så lockande i ett grått Stockholm i hällregn.

Första försöket

-Har ni ett godis som heter Filidutter? (Så töntigt namn… nästan pinsamt att fråga…)

-Nej, vi har haft det tidigare men inte längre.

Andra försöket

-Har ni ett godis som heter Filidutter? (börjat vänja mig vid det töntiga namnet)

-Ja. Vi har dem inte framme för de är så känsliga för fukt men jag kan ta fram från lagret.

-Ja tack, säger jag, samtidigt som hans kollega redan kilat in i lagret och håller fram en plastlåda med FILIDUTTER!!!!!! Vi fick tom smaka varsin godis som vi inte behövde betala för, inte illa.

Det är ca 800gram, nästan ett kilo… Hoppas de smakar! 40 dagar kvar tills du kan vräka i dig dem. Ser du din favoritElin där bakom på kortet. Hon är BÄST!

Säg till om du vill ha mer än 800gram… nu när jag vet vart jag ska leta. Dessa två påsar är nu ihoptejpade och sen ilagda i en ziplockpåse, sen i en papperspåse och slutligen i en ihopknuten plastpåse. Allt för att hålla fukten borta.

5 Responses to “Tillägnat Mysmasken”
 1. OMG, that’s hilarious! You are truly the bestest super bestest ELIN :D
  800 gram räcker fint. Visst är de goda?

 2. Ja det var himla goda. Får se om du får en eller två påsar :) Skojar bara! Men några kommer jag nog knycka när jag kommer. Jag hittade dem i en godisaffär precis vid Hötorget. Om du står mitt på torget och tittar mot SF så var den första affären den som är runt hörnet till vänster i samma hus som SF. Där hade den inte. Sen gick jag till nummer två, Caramella tror jag de hette. Om du står på samma plats, tittar till höger så har du ett Indiska på hörnet i byggnaden till höger om SF, sen ligger ett indiskt ställe där alla gäster blev magsjuka efter att ha ätit för ett tag sen :) Sen typ ligger godisaffären.

 3. Ja, det var den till höger jag hade som gissning nummer två, efter den nere i tunnelbanan :)

 4. ÄR DU DÄR ELLER? Får studs på allt på MSN, WTF!

 5. Svarar här, eftersom du nog sover.
  Fyrkantigt är nog snyggt, men VARFÖR ha en punch till det? :P Kan du inte skära ut fyrkanter… Fast kom precis på att jag ska hålla käften, jag har också en fyrkantspunch… Fast jag använder den inte :P

  Jag har gjort en beställning, så förhoppningsvis på fredag (eller kanske redan imorgon? :D ) borde vi veta hur stämplarna kommer, hoppas bara att inga är monterade.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>