Jag har faktiskt scrappat lite, en magisk kväll gjorde jag här i veckan och den andra har legat klar ett tag. Bad maken fotografera den men han har häcken full nu för tiden så jag skulle nog få vänta tills julafton för att få de bilderna… Han är dock ruskigt mycket bättre än mig på att ta bilder och inte orkade jag ta fram scannern heller… Här kommer de i alla fall.

Sommaren 2006 var vi på Gotland och en kväll var vi på stranden i Ljugarn, nu så här i efterhand tycker jag att jag gjorde ett galet val av foto… Nog fanns det något snyggare än den med en halvful plastbåt med en utombordare på… Men jaja, jag fick lite scrappat iaf. :)

Denna är tagen på vår bröllopsdag. Hannes följde med oss ut på en byväg och där stod vi och posade i kvällssolen. Fotograf bästa väninnan Kristina. Kram på dig.

Lite detaljbilder som är så himla poppis nu för tiden. Jag vill ju inte vara den som är helt ute och cyklar liksom. Den där lilla väderkvarnsmakapären överst hittade jag beskrivningen av på My Scrapbook Nooks forum. Här finns den om någon är nyfiken. Detta var även första LOn med punchinella på. Jag tycker det är snyggt. Köpte ett gäng olika färger men har givit bort lite till scrapvänner men jag har en hel del kvar.

5 Responses to “Scrappat lite”
  1. Woot, snyggt. Älskar punchinellan, kanske ska ta och prova det… Även fast jag lovat mig själv att använda det jag har, jag har mer än tillräckligt.

  2. Snyggt snyggt! Själv har jag inte scrappat ett dugg på hur länge som helst. Kanske dags att sätta igång igen.
    Kram kram

  3. Bah, varför har du plockat bort så att jag kan se senaste kommentarer? Det är ju kul att läsa kommentarer :P

  4. Ja… jag tänkte liksom eftersom 60% av de senaste kommentarerna innan jag skrev denna var dina egna kommentarer så jag trodde det inte gjorde någonting. :) Men nu är de tillbaka.

  5. Elinpelin, nu sitter jag med kaffet i hand och laddar inför resan in till Hufvudstaden! :) Vad fint du hade skrivit på min blogg! :) Ses snart!! Kram kram kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>