Då var man 365 dagar från att fylla 30. Födelsedagen har varit härlig, vaknade då David sjöng för mig, låg och pratade tills mamma knackade på dörren och kom in sjungandes med frukost på sängen. :) Mös trots regenskurar och åska. Morbror, bror med familj kom på eftermiddagen, fika och femkamp som mamma vann för att sen avsluta dagen med grillat till middag.

Presenter? En elvisp av mamma, en bok om html-kodning, ett tärningsspel, grissinisnacks, ett nintendospel och kajakpaddling vid senare tillfälle av maken, härlig choklad av bror med familj, en teckning av älsklingsbrorsdottern. Hon hade hållt på i 2 timmar med den. Limmat dit en massa blommor och annat, papperspysslet går visst i arv. Gosfia.

Nu är jag sjukt trött men borde vara uppe längre då jag jobbar nätter efter denna natt. Men det är sista veckan innan semestern så jag går på autopilot nu. Behöver komma bort från eländet ett tag för att börja gilla det igen tror jag.

One Response to “Jahapp”
  1. I intended to send you the bit of remark just to thank you so much over again for those striking methods you have featured above. This has been so unbelievably generous with you to provide openly exactly what a number of us could possibly have marketed as an electronic book to generate some profit for their own end, primarily now that you might well have tried it if you desired. These thoughts likewise worked to be a easy way to fully grasp that other people have the same keenness the same as my very own to grasp good deal more around this issue. I am certain there are a lot more pleasurable periods up front for individuals that start reading your blog.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>