Hur kan man längta så mycket efter semester? Jag kommer gråta av lycka den 3 juli klockan 18.01 och springa härifrån och inte se bakåt. När jag kommer tillbaka så ska jag ta i med nya tag. I saker som irriterar mig. Men det får bli den 7 augusti, inte en minut tidigare.

Precis just nu 33 timmar och 15 minuter kvar att tillbringa på jobbet. Suck…

2 Responses to “Nu är jag riktigt less på jobbet”
  1. Vet du vad, jag vet precis hur du känner! Jag är också sjukt less nu, men ikväll är sista passet innan min två veckor långa semester! Wiee! Helt underbart! Vi ses ikväll! 21:42, T5! :)

  2. Åh vad jag längtar tills jag är där. Jag kommer ittta avundsjukt på dig ikväll när du går hem och inte tittar tillbaka. Själv tänker jag YAY sista natten innan semestern. Sen borde jag överleva två dagpass med Jennie mfl. Men jag kommer skutta hem på torsdag, det kan jag lova. Japp, vi ses då! Tack och kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>