Hur kan man längta så mycket efter semester? Jag kommer gråta av lycka den 3 juli klockan 18.01 och springa härifrån och inte se bakåt. När jag kommer tillbaka så ska jag ta i med nya tag. I saker som irriterar mig. Men det får bli den 7 augusti, inte en minut tidigare.

Precis just nu 33 timmar och 15 minuter kvar att tillbringa på jobbet. Suck…

3 Responses to “Nu är jag riktigt less på jobbet”
  1. Vet du vad, jag vet precis hur du känner! Jag är också sjukt less nu, men ikväll är sista passet innan min två veckor långa semester! Wiee! Helt underbart! Vi ses ikväll! 21:42, T5! :)

  2. Åh vad jag längtar tills jag är där. Jag kommer ittta avundsjukt på dig ikväll när du går hem och inte tittar tillbaka. Själv tänker jag YAY sista natten innan semestern. Sen borde jag överleva två dagpass med Jennie mfl. Men jag kommer skutta hem på torsdag, det kan jag lova. Japp, vi ses då! Tack och kram

  3. I wanted to send you that very small remark to finally say thank you as before with your amazing tips you’ve shared in this article. It’s simply remarkably open-handed of you to deliver unhampered precisely what most of us might have offered as an ebook in order to make some bucks for their own end, and in particular now that you could possibly have tried it in the event you decided. These advice likewise served to become great way to realize that some people have the same dream like my very own to figure out great deal more concerning this condition. I think there are millions of more enjoyable times up front for folks who see your site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>