Här kommer några bilder från mitt hem.

Jag gillar denna växten. Den visar så tydligt när den tycker det gått för lång tid sen senaste vattningen :) Krullar ihop bladen av missnöje. Växter som pratar, passar mig precis. Den verkar trivas i köksfönstret också, har delat den i tre en gång och de två största kan jag nog dela igen nu snart på vårkanten.

Denna flaska med någon slags syrup i, var en chansning på hög nivå. Hon i affären sa att det var till att smaksätta kaffe med men det är ju superäckligt och dricks inte av varken maken eller mig. Men för 59:- så fick den följa med hem. Halva koppen chaite och halva koppen varm mjölk, en tesked syrup och lite socker. Åh, vad gott! Till och med David som inte gillar te tyckte det var drickbart. Så nu kan vi mysa med en kopp te tillsammans på kvällarna. Smakar som chaite man får ibland på caféer. Mums!

En total meningslös bild men den är iaf på våra sovrumsgardiner. Som jag gilllar skarpt. Det röda ger sovrummet det där lilla porriga :)

Här kommer ett ganska nytt inslag i lägenheten, en liten del av en tavla som Davids farfar gjort. Tror det var farfar, svårt att hålla reda på människor man varken sett i verkliga livet eller på kort. Den är annorlunda och mysig, tavlan. Ingen IKEA replika som halva Sverige har på väggen.

Sen hade jag ju faktiskt gjort något kreativt :) idag inhandlades några pennor, stompf och förtunning för att testa Gamsoltekniken. Gillar det! Mycket enklare att få fint och jämnt än distresserna, i alla fall för mig. Nu får jag väl utöka min stämpelsamling lite… mina 4 motivstämplar är inte mycket att hänga i granen. Och två av dem gillar jag inte ens.

Ett tiotal distressrefiller samt två stämplar kommer dyka upp på marknaden snart.

2 Responses to “I brist på något kreativt att visa upp”
  1. Hej! :)
    Jag tänkte bara höra med dig om vart du köpt Chai te´t?
    (Svara gärna i min blogg, tack). Fortsatt trevlig kväll.

  2. Metal recycling education Ferrous metal scrap solutions Iron recycle yard

    Ferrous material market analysis, Iron repurposing and recycling, Scrap economic trends

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>