Då var årets julkortsproduktion igång. På en av mina favoritbloggar hittade jag länken hit och där fanns en liten work shop där slutprodukten blev ett julkort. Roligt när man inte har hittat inspirationen till julkorten ännu och jag tror att det kommer bli fler än de tre jag gjorde ikväll… Gillade dem. Ska se hur jag kan hitta lite roliga variationer på dem.

I kväll blev det tre likadana och de ser ut så här

Scanningen blev inte perfekt, lite distanskuddar som strulade till det. De sitter under stjärnorna… Så här i efterhand skulle jag ha bytt plats på pappret med hålen i och den smala gröna lilla biten. Tror det skulle ha sett bättre ut, inte lika murrigt i mitten… Ska utöka min lilla selektion av användbara QK dies med en sån där med små etiketter. Användbart, tror jag. Men det funkade ju att göra dessa runda också. Äsch, skippar nog diesen… Måste bli bättre på att använda det jag har och en sax finns ju alltid till hands. :)

För övrigt så kastade sig mamma över presenten hon fick igår. Började genast klura på frågorna och några andra tyckte det var en toppenpresent att ge, ska maila frågorna till ena svärgerskans make :)

One Response to “Scrappat = julkort”
  1. How cooL! Thank you so much for taking the time to do something with my little workshop!!!! Your version is awesome! Thank you soooo much!

    Have a great day!!
    XOXO
    nancy

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>