Igår onsdag var vi till Knivsta och hälsade på den utökade familjen. Kul kul! Storasyster låg och sov när vi kom så då passade jag på att mysa med lilla bebisen som mest sover och äter hela dagarna. “Hon är lite trött” som storasyster säger. Jajamensan! Skönt för föräldrarna att det är så, så man kan ta lite extra hand om storasyster så man inte känner sig helt bortglömd.

Hade med mig lite presenter till barnen, Anna varnade mig för att ta med ett klädesplagg då de har garderoben full sen Emelie var liten, så det blev en sparpeng till ett bankkonto i stället. Gäller att börja spara i tid. Emelie fick en uppblåsbar Doradocka :) Tack Giggi för att du tänkte på mig när du var i Frankrike och gjorde min present till favoritleksaken. Sen fick hon även ett memoryspel som jag gjort, med bilder på familjen, favoritleksaken (hästen som jag scrappat om här)och katterna. Otroligt uppskattad även om hon mest plockade med dem och sa vilka de var. Jag har alltså skrivit ut två likadana kort, gjort runda hörn, chalkat kanterna och klätt baksidan med mönstrat papper för att sist laminera och klippa rent runt kanterna. Simple as that! :)

Hittade denna hos webmosterhelene då jag gjorde en bloggrunda.

Så himla rolig! Sett den flera gånger och skrattar fortfarande :) sen om det har att göra med att klockan ringde vid fyra i morse eller inte, det vet inte jag.

3 Responses to “Hälsat på nya brorsdottern”
  1. Mysmasken says:

    Jättefint memory, ska göra ett till Luke :D

  2. Thank you a lot for giving everyone an extraordinarily superb opportunity to read critical reviews from this web site. It really is very awesome and as well , stuffed with a lot of fun for me personally and my office friends to visit the blog at least 3 times per week to read the newest things you have got. And lastly, I am just certainly happy considering the brilliant opinions you give. Some 4 tips in this posting are undeniably the most beneficial we’ve ever had.

  3. I have to get across my respect for your kindness giving support to men who should have assistance with this important topic. Your real dedication to passing the solution all-around had become pretty good and has regularly made somebody like me to attain their endeavors. Your insightful hints and tips means a great deal to me and a whole lot more to my office colleagues. Warm regards; from everyone of us.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>