Åhh vad jag inte gillar att hyresvärden snålar på värmen i lägenheten… samma som förra året… Elementen smygs igång… Sitter med byxor och tröja på, fårskinnstofflor på fötterna och en värmepåse över axlarna. Blir till att ta ett varmt bad ikväll tror jag.

En rolig grej på tunnelbanan idag.
Alla dessa fina flickor som trippar omkring i högklackade skor och senaste modet. Idag hade en av dem bråttom…. Kom springande vid Hornstulls tunnelbanestation för att hinna med tåget in till stan, dörrarna stängs och fina flickan blir mosad mellan dörrarna. Gav ifrån sig ett roligt ljud för att sedan börja lirka sig loss från dörrarna utan att tapppa all grace hon under åren jobbat ihop. Skrattade inombords :)

2 Responses to “Fryyyyyser……”
  1. Kommer att tänka på min svåger som under studietiden la is på elementens termostater för att få dem att ge ifrån sig mer värme, kanske värt att testa ;)

  2. Anonymous says:

    Hahaha… kan se framför mig hur tjejen i tunnelbanan blir mosad.. :-D /Jessica

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>