Archive for June 27th, 2008

Efter en långsam dag då jag inte fick gå ut och handla som jag planerat för att maken inte tillät det… fyller år om två dagar och då får man visst inte gå ut och handla någonting, inte ens schampoo och balsam så träffade jag och maken på kvällen Steph och Greg! Roligt att träffas och snacka på riktigt. Även om det inte pratades så mycket de första 20 minutrarna då vi var upptagna med att skjuta varann. Så himla kul med lasergame! Jag har aldrig gjort det förut och jag var helt slut efter 20 minuter. Även om jag kom sist och David som vann hade mer än dubbelt så många poäng som jag så vill jag dit igen. Ska se till att Kristina och Magnus följer med tror jag. Galet varmt och svettigt och 20 minuter kändes som 40. Gillade att det bara var vi där, hade känts skumt om det funnits 4 andra som man sköt på… Bowlingen var jag dock bättre på. Kom inte sist och fick till två strikar på rad.

Nu är jag galet trött och känner mig väldigt sunkig efter svettomgången på cybertown, ont i fötterna har jag med och sen har jag träningsvärk i vänsterbenet efter att jag jobbade sista natten i inte min vanliga bil utan en annan, den är så skum att hoppa in i. Tror det kommer därifrån i alla fall.

Nu måste jag i säng. Ska upp i ottan och jobba, Nedräkningen fortsätter, 47,5 timme kvar på jobbet innan semestern. Yay!

Tack för ikväll, Steph och Greg, detta får vi göra om nästa gång ni kommer hit och besöker. :)

Comments 30 Comments »