Efter tips från Hedda på Scrappiz så skakade jag ikväll ut hela innehållet i min plastficka med spillbitar och resultat blev detta :)

Tack Mysmasken för stämplarna, använde en del av dem här. PS De satt fast som tusan på plastbiten, var rädd att dra sönder dem när jag tog loss dem…

Förra svängen jag jobbade nätter så tog jag med mig lite papper och annat till jobbet och resultatet blev dessa små julklappstags, tycker de är så snygga jämfört med såna man köper. Blir till att göra en bunt till.

5 Responses to “Journaling spots”
  1. Shit vad fiffigt :D
    Man kan göra ett helt gäng att ha redo liksom :)

    Gillar julklappstagen, sådana kanske jag ska göra.

  2. superfina saker! toppen att göra textrutor själv ju!

  3. Journalingtagsen blev jättesnygga och julklappstagsen tror jag att jag ska härma… :-)

  4. Fritt fram och härma hur mycket ni vill :) de är supersnabba att göra också! Men känner sig produktiv och duktig :)

  5. I needed to put you this tiny word to finally say thanks over again for the nice solutions you have featured above. It was simply surprisingly open-handed with you to allow publicly what a number of people could possibly have supplied as an e-book to help make some bucks for their own end, notably considering the fact that you might have tried it if you wanted. The good tips in addition served to provide a easy way to be sure that some people have the same passion much like mine to find out great deal more on the topic of this problem. I am sure there are many more pleasant periods in the future for individuals that see your website.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>