Att endast en månad gått sen jag kom tillbaka till jobbet efter sommarens semester känns konstigt. Sista sommarmånaden har försvunnit, kvällarna är mörka, nätterna är kalla och när som helst kommer frosten att knäppa till och hösten får sina fina färger.

Mycket har hänt senaste månaden. Bra och dåligt. Tårar har runnit av båda anledningarna. Det bra. Bästa Kristina har åkt till Tanzania i slutspurten av sin sjuksysterutbildning. Hon skriver i sin blogg då och då, http://kickans-sida.blogspot.com. Roligt att läsa vad hon har för sig. Tänk att vakna, titta ut och se Kilimanjaros topp. Har pratat med henne några gånger, otroligt att hon är så långt borta. Jag saknar henne mycket. Det dåliga. En familjemedlem har ryckts bort alldeles för tidigt från oss. Mina älskade brorsdöttrars morfar. Alldeles för tidigt. Jag har varit så ledsen över detta. Att min svägerska och hennes familj förlorade honom. Så orättvist och så onödigt. Mitt hjärta gör ont. Tårar rinner. Jag tänker på hur glad jag ändå ska vara att jag fick ha min morfar tills för några år sen. Hans bortgång gör fortfarande så ont, så ont. Begravningen är på fredag och det kommer bli jobbigt, jag har liksom inte förstått det, att det verkligen har hänt.

Tur att David är en nattuggla, är på Arlanda mitt i natten, ensam och ledsen…..

7 Responses to “Vilken månad”
 1. Å Elin, jag är ledsen att du har haft det jobbigt! Om inte höstens vackra färger får dig att le så brukar romantiska komedier få mig att må bättre. Tråkigt att jag läste ditt inlägg förns nu, annars hade jag svarat mkt snabbare.
  Ta hand om dig, ring när du vill!
  Kram
  Silvia

 2. Flytt Stockholm…

  Elins egna sida » Vilken månad…

 3. Billiga naglar stockholm…

  Elins egna sida » Vilken månad…

 4. Om du kan skriva fler artiklar som det här skulle jag vara riktigt tacksam. Hur som helst, tack så mycket!

 5. Cooling pipes…

  Elins egna sida » Vilken månad…

 6. bästa dna testen…

  Elins egna sida » Vilken månad…

 7. Hjärtat gör ont.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>