1. Hur gammal är du om fem år? 35
2. Vem var den sista du träffade? En kollega på en annan avdelning
3. Hur lång är du? 178 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Ice age på bio häromdagen
5. Vem ringde senast? Maken
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Ok, då vet jag. Puss. Skickat till maken.
7. Vad är helgens planer? Nattjobb, sova på dagen, inga större planer.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad jag vill säga. Ibland är sms att föredra och ibland blir det alldeles för långt för ett sms och då ringer jag i stället.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? 28 juni då jag fyllde år
11. Vilken ögonfärg har du? Åh… ska man veta sånt här… gröna med brunt runt om tror jag. 
12. När vaknade du idag? 10.00
13. Har du någon gång hittat en katt? ????
14. Vilken är din favoritplats? Hemma
15. Vilken plats föredrar du minst? Någon krigszon eller något kanske.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Bor i ett hus, jobbar hemmifrån
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörkret
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? David
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt på någon? Nej det tror jag inte
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor inomhus, strumpor och skor utomhus
26. Är du social? Beror lite på vilka jag är med
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry
28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Köpa en bil och resa.
29. Tycker du om kinamat? Nej
30. Tycker du om kaffe? Nej nej nej
31. Vad dricker du till frukost? Inget
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, med ryggen mot David 
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa? Mycket
35. Är du beroendemänniska? Jag är beroende av min man. He’s my quick fix.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Jag vet inte
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och ytte pytte lite tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Är lite av en prylmänniska
42. Äger du dyrbara smycken? Nej
43. Har du någon gång testat narkotika? Nope
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En kopp te
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min man är väldigt rolig, min bror med
46. Välj ett ärr på din kropp? Skulle öppna ett russinpaket när jag var liten, tog den största kniven i köket, körde den rätt in i armen. Har inte så många ärr.
47. Vad har du för ringsignal? Någon vanlig ringsignal
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Nej men mamma kanske har
49. Flirtar du mycket? Nej inte direkt
50. Vart togs din profilbild? På ett creperi vid Medborgarplatsen
51. Kan du byta olja på bilen? Skulle klara det i en nödsituation
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, inga böter alls
53. Vilken var den senaste boken du läste? Är ju hopplös på att komma ihåg… läste ut den för bara några dar sen men kommer inte ihåg vad den heter.
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Har aldrig testat
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Något som var på i jobbilen men jag stängde snabbt av
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Siffror som hör till jobbet
59. När var du i kyrkan senast? När min halvsyster konfirmerade sig för 4-5 år sen tror jag det var
60. Vilka personer utmanar du att svara på detta? Om någon vill göra det, go ahead. Jag gör det mest för tidsfördriv.

30 Responses to “En lista mitt i natten”
 1. oh, jag såg också ice age för ett par dagar sedan!

 2. I needed to post you this little bit of observation so as to thank you very much yet again over the remarkable pointers you’ve shown on this page. It has been so extremely open-handed of people like you to deliver publicly precisely what most people could have distributed as an e book to help make some cash for themselves, most notably seeing that you might have tried it in the event you considered necessary. The tricks likewise acted to be the great way to be aware that most people have a similar interest similar to my very own to know the truth more and more pertaining to this problem. I am certain there are millions of more pleasurable opportunities ahead for those who looked over your blog post.

 3. I wish to show my gratitude for your generosity for those who need assistance with that field. Your real dedication to getting the message up and down became amazingly functional and have always permitted people just like me to get to their dreams. Your own valuable help can mean much a person like me and even more to my office colleagues. Thank you; from all of us.

 4. I simply wanted to type a remark to appreciate you for some of the superb guidelines you are giving here. My rather long internet search has now been recognized with beneficial suggestions to talk about with my colleagues. I ‘d admit that most of us visitors actually are very much lucky to be in a decent place with so many lovely people with interesting basics. I feel somewhat grateful to have discovered your entire web pages and look forward to some more thrilling moments reading here. Thanks once again for a lot of things.

 5. I truly wanted to construct a small message in order to say thanks to you for the pleasant instructions you are writing on this website. My extended internet investigation has at the end been paid with good strategies to share with my friends and family. I ‘d believe that we readers are definitely blessed to be in a really good website with so many awesome professionals with valuable tactics. I feel somewhat lucky to have seen your entire weblog and look forward to many more entertaining minutes reading here. Thank you once again for all the details.

 6. I enjoy you because of all your efforts on this web page. Kim take interest in conducting internet research and it is easy to understand why. All of us learn all about the lively mode you present worthwhile secrets on your website and therefore foster contribution from visitors on the area of interest then our own child is always discovering a whole lot. Take pleasure in the rest of the year. You are always conducting a pretty cool job.

 7. Good post. I be taught one thing more difficult on different blogs everyday. It should at all times be stimulating to read content material from other writers and practice just a little one thing from their store. I抎 want to use some with the content on my weblog whether you don抰 mind. Natually I抣l provide you with a link on your internet blog. Thanks for sharing.

 8. I wish to get across my passion for your generosity supporting men who really want guidance on this particular matter. Your real commitment to getting the solution around appeared to be unbelievably significant and has really empowered men and women like me to reach their pursuits. Your warm and helpful key points means much a person like me and far more to my office workers. Thanks a ton; from all of us.

 9. I must point out my respect for your kind-heartedness giving support to persons who require help with this important area. Your real commitment to getting the solution all over appears to be unbelievably useful and has in most cases empowered associates much like me to achieve their dreams. Your warm and friendly recommendations entails this much a person like me and even more to my mates. Many thanks; from all of us.

 10. I as well as my friends ended up looking through the excellent advice on the website and so at once I got a terrible feeling I had not thanked the site owner for those tips. All of the men appeared to be passionate to read through all of them and have in effect undoubtedly been taking advantage of those things. Many thanks for actually being simply considerate and then for deciding upon this sort of awesome guides most people are really wanting to know about. My personal honest apologies for not expressing appreciation to you sooner.

 11. This is the right blog for anybody who desires to seek out out about this topic. You realize a lot its nearly hard to argue with you (not that I really would need匟aHa). You undoubtedly put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just great!

 12. I wanted to send you one very little observation to help say thank you over again for your nice ideas you have shown on this website. This is tremendously generous with people like you to provide extensively all that a lot of folks might have offered for sale for an e book in order to make some cash on their own, precisely seeing that you might have tried it if you ever desired. Those suggestions additionally served as a fantastic way to realize that other individuals have the identical dream the same as my very own to figure out way more with reference to this condition. I am certain there are lots of more enjoyable moments in the future for individuals who discover your website.

 13. I really wanted to post a quick remark in order to say thanks to you for all of the stunning tips you are giving out on this website. My considerable internet research has at the end been compensated with extremely good suggestions to share with my neighbours. I ‘d mention that most of us site visitors actually are extremely endowed to live in a wonderful place with so many marvellous people with good basics. I feel rather fortunate to have come across your entire webpages and look forward to plenty of more brilliant moments reading here. Thank you again for all the details.

 14. I wanted to put you the very little remark to say thanks a lot as before over the superb methods you’ve provided in this article. It’s simply wonderfully open-handed of people like you to convey extensively just what many of us would have advertised as an e-book to earn some profit for their own end, most importantly considering that you could possibly have tried it in the event you decided. These good tips in addition worked to provide a good way to be certain that some people have the same keenness just as my personal own to grasp way more on the subject of this problem. I am sure there are many more enjoyable times ahead for people who find out your website.

 15. I wish to show appreciation to you for rescuing me from this type of situation. After scouting through the world wide web and coming across strategies that were not beneficial, I assumed my life was done. Existing without the presence of solutions to the issues you’ve sorted out by way of the blog post is a critical case, and those which may have adversely affected my entire career if I had not noticed your blog post. Your actual ability and kindness in taking care of all the pieces was precious. I am not sure what I would’ve done if I had not come across such a thing like this. It’s possible to at this time look ahead to my future. Thank you very much for the high quality and amazing help. I won’t think twice to suggest the website to anybody who wants and needs guidelines about this subject.

 16. Needed to create you this bit of observation just to give thanks over again with your spectacular guidelines you’ve discussed in this case. It’s quite particularly generous with people like you in giving unhampered exactly what numerous people could have sold for an electronic book to end up making some bucks for themselves, certainly given that you could have done it if you wanted. The advice additionally served as the good way to be aware that most people have the identical keenness like my own to see a whole lot more in regard to this condition. I’m certain there are thousands of more enjoyable periods in the future for folks who browse through your website.

 17. I have to convey my love for your kindness for persons who really need help on in this question. Your very own commitment to getting the message all-around had become quite useful and have all the time allowed guys just like me to reach their goals. Your amazing important instruction can mean this much a person like me and still more to my colleagues. Many thanks; from each one of us.

 18. Needed to draft you one tiny remark to be able to say thanks the moment again about the awesome principles you have shared on this website. It’s quite tremendously generous with you to allow publicly exactly what most people would have marketed for an ebook to help make some dough for their own end, principally seeing that you could possibly have done it if you ever decided. Those tactics as well worked to be the good way to fully grasp other people have the identical eagerness just like mine to know a great deal more with reference to this condition. I believe there are millions of more pleasurable instances in the future for individuals that browse through your blog post.

 19. I must get across my passion for your generosity supporting men who really need guidance on your concept. Your very own commitment to passing the message all-around was quite important and has usually enabled guys just like me to realize their endeavors. This insightful report implies a lot a person like me and especially to my colleagues. Thanks a lot; from each one of us.

 20. I truly wanted to write a brief message in order to thank you for the precious recommendations you are sharing on this site. My prolonged internet lookup has finally been compensated with pleasant facts and strategies to share with my great friends. I would express that we readers are undoubtedly endowed to dwell in a very good place with many brilliant people with very beneficial tips. I feel very much privileged to have discovered the weblog and look forward to tons of more fabulous moments reading here. Thanks once more for all the details.

 21. I just wanted to type a note to be able to appreciate you for some of the awesome tips you are giving on this website. My long internet research has now been compensated with awesome insight to write about with my neighbours. I ‘d repeat that many of us readers are truly fortunate to be in a fantastic community with very many perfect people with very helpful tips. I feel very privileged to have used your entire web page and look forward to so many more entertaining minutes reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

 22. I and my friends have been reading through the excellent tricks from your site and then instantly got an awful feeling I never expressed respect to the website owner for those techniques. All the men had been totally happy to see all of them and have now without a doubt been loving those things. I appreciate you for simply being well accommodating and for picking such important topics most people are really needing to understand about. My personal sincere apologies for not expressing appreciation to you earlier.

 23. I actually wanted to jot down a quick comment to be able to thank you for these remarkable facts you are giving out on this website. My time-consuming internet research has now been paid with incredibly good information to share with my family. I would suppose that we visitors are unequivocally blessed to live in a superb community with many marvellous people with useful pointers. I feel quite fortunate to have encountered your entire weblog and look forward to plenty of more awesome minutes reading here. Thank you once more for everything.

 24. I intended to write you that little note to give many thanks the moment again for those amazing advice you’ve shared on this site. It was quite pretty open-handed with you giving publicly what many people might have offered for an electronic book to generate some bucks on their own, chiefly given that you might well have tried it if you decided. Those smart ideas likewise served to be a easy way to fully grasp that someone else have the same fervor the same as my very own to grasp a good deal more around this issue. I’m certain there are millions of more fun instances in the future for individuals who look over your website.

 25. I am only writing to make you know of the awesome experience my wife’s princess enjoyed going through your site. She discovered some issues, which included how it is like to have a great teaching style to have others just learn about several extremely tough issues. You really did more than my desires. I appreciate you for offering such helpful, safe, informative as well as cool guidance on your topic to Julie.

 26. Copper slab scrap procurement Copper powder recycling Metal reclaiming center services
  Copper cable scrap inspection, Precious metal extraction, Copper scrap recycling industry

  Metal scrap export regulations, Secure copper scrap disposal, Copper cable recycling machines, Metal waste disposal facility

 27. Metal waste brokerage Ferrous metal collaborations Iron recycling plant

  Ferrous scrap metal yard, Iron scrap treatment, Scrap metal shredding

 28. Metal recovery and reprocessing center Ferrous material foundry Iron scrap disposal

  Ferrous waste management, Iron scrap baling, Scrap metal repurposing technologies

 29. Metal waste collection Ferrous metal recycling economics Iron metal recovery

  Ferrous material inventory, Iron scrap dealer, Metal scrap reclamation services

 30. Scrap metal brokerage Ferrous material repurposing services Iron scrap recycling

  Ferrous waste, Iron waste salvage, Scrap metal processing equipment