Både till Hannas och Kristinas möhippa gjorde jag kolakakor, eller sirapskakor eller vad de nu heter. Använde mig av Arlas recept första gången och andra gången kom jag på att titta i en kokbok jag fick i julas av min svägerska. Leila bakar. Mmmm…. finns så mycket gott i den. De från Leila blev sjukt goda och kommer bakas flera gånger de bara smälter i munnen. Här finns receptet till kakorna. Fast jag gjorde dem utan ingefära.

51 Responses to “Godaste kakorna”
 1. acheter says:

  Glad midsommar!! :-D
  Du har för övrigt ett pm på Scrappiz, Elin… ;-)

  // Anna • acheter

 2. Vad ni har kukilurat ihop tjejer! Helt otroligt, fantastiskt superglad blev jag när vi kom hem från shoppingturen idag.
  Världens finaste blombukett!

  Tusen tack!!!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>