Idag fick jag äntligen lite inspiration till att göra några kort till mamma. Nu hoppas jag att jag snart kan scrappa en sida också… Här kommer mammas kort.

Jag har äntligen lärt mig att knyta snygga knutar, tack vare en stampin up demonstratörs tutorial. Stämpeln köpte jag i Kanada, en clear stamp jag inte kommer ihåg märket på. Det vita strecket på den röda fotomattan är en fejksöm, har sett det på en blogg någonstans men kommer inte ihåg vart. Ta en nål och stick hål efter varann, dra sedan en vit penna över hålen och vips så ser det ut som en sydd söm. Eller nästan i alla fall.

Dessa tre stämplar är från Motivet, kannan, katten och blommorna.

Tack Mysmasken för scalloped punchen. I like it a lot! Lite svårt att göra neutrala kort. Ska fråga mamma vad hon vill ha för sentiments på dem, Hej, Kram eller vad. Men än så länge får hon dessa.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>