Först två bilder från igår onsdag.

Så här coola ser långtradarna ut här. Som riktiga truckers. :) Gillar att nosen liksom sticker ut. Denna är i en skum vinkel, var himla svårt att fota dem från bilen. Snyggast var självklart en RÖD lastbil men den fick jag inte på bild.

Spana in the pumpkin patch! Massor massor massor med pumpor ute på en åker. Så mycket dekorerat överallt, det är nästan så att jag vill att vi ska göra det mer hemma i Sverige, det blir så fint överallt.

Sen några bilder från idag torsdag.

Kolla in ekorren! Det blev lite läskigt när den kom så nära men den är så gullig. Händerna…. ohh…..

Sen blev han rädd för något och kilade iväg en bit.

Men kom sen tilbaka och hittade upp till axeln min där Steph hade lagt lite solrosfrön. Det är det vi ger dem, man kan inte ge dem nordnötter för då försvinner han bort i skogen ett bra tag för att gräva ner dem i jorden. :) Laddar inför en hård vinter.

Han kilade sen vidare till Stephs arm, här knaprar han på en jordnöt.

Här har ni en chipmunk, en sån som Piff och Puff är. De är så små och smälter bra in bland alla löven så ibland tror man att det är ett löv som blåser över stigen men det är en sån liten rackare. Pinnar iväg så himla snabbt.

På vägen till bilen så satt den här mörka ekorren på stigen och smaskade på frön. Dessa är vanligtvis inte så lätta att mata direkt ur handen, utan är räddare.

Sist men inte minns. IKEA. Det var himla roligt att gå igenom, alla saker som heter saker på svenska. Kika i Stephs blogg för en rolig sak om ett bord där det står ordet KÄRLEK på en massa olika språk på.

Det var allt för denna uppdatering.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>