Förra veckan scrappade jag lite men sen dess har lusten varit som bortblåst. Men dessa två blev klara plus en till som det saknas journaling på så den spar jag lite på. Den översta är med alla som var med på vårt bröllop, det är mest svårscrappade bilder kvar från bröllopet med de kommer pö om pö. Den gjorde jag efter en skiss som jag hittade på Veckans skiss, vecka 17. På Energi LOn så använde jag mina torrchalks! Stämplade några av Gel-a-tins Wild things med embossdynan och drog lätt med blå chalk över, blev snyggt, det är det under texten. Den LOn var mest en komma in i tänket LO, kändes bara att jag ville göra något enkelt. Tonvis med dekorationer som alltid.

På Litet LOn så har jag inte använt någon slags fluid chalk runt alla bitar, inte likt mig. Tycker det ser tomt ut… Men jag såg det som en utmaning i sig att inte använda det.

One Response to “Lite scrappat”
  1. Ahh, vad fint Elin!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>