Förra veckan scrappade jag lite men sen dess har lusten varit som bortblåst. Men dessa två blev klara plus en till som det saknas journaling på så den spar jag lite på. Den översta är med alla som var med på vårt bröllop, det är mest svårscrappade bilder kvar från bröllopet med de kommer pö om pö. Den gjorde jag efter en skiss som jag hittade på Veckans skiss, vecka 17. På Energi LOn så använde jag mina torrchalks! Stämplade några av Gel-a-tins Wild things med embossdynan och drog lätt med blå chalk över, blev snyggt, det är det under texten. Den LOn var mest en komma in i tänket LO, kändes bara att jag ville göra något enkelt. Tonvis med dekorationer som alltid.

På Litet LOn så har jag inte använt någon slags fluid chalk runt alla bitar, inte likt mig. Tycker det ser tomt ut… Men jag såg det som en utmaning i sig att inte använda det.

6 Responses to “Lite scrappat”
 1. Ahh, vad fint Elin!

 2. Scrap metal volume assessment Scrap collection services Iron waste reclamation and recovery center

  Ferrous material transportation and logistics, Iron reclaiming yard center services, Metal scrap reprocessing plant

 3. Scrap metal reclaiming solutions Ferrous scrap reclaimer Iron reprocessing facility

  Ferrous waste recovery facility, Iron repurposing yard, Metal salvage services

 4. Metal waste reconstruction Ferrous material waste grading and sorting Iron waste reclamation and recycling

  Ferrous material logistics management, Iron disposal solutions, Metal reclaiming processing

 5. Scrap metal community engagement Ferrous material recycling demand Iron waste reclaiming depot

  Ferrous material market expansion, Iron waste collection, Scrap collection network

 6. Metal waste disposal regulations Ferrous scrap recycling capacity Iron recovery and reclamation

  Ferrous scrap reclamation services, Iron recovery industry, Scrap metal reclamation industry