För ett tag sen så hittade jag ett kort med en massa indexbilder från de bilder som David använde till den väggkalender han gav i julklapp till sin mamma, bilder på hennes barnbarn, Davids syskonbarn. Dessa små bilder kände jag för att göra något med men de är verkligen små. Gjorde två små album till svägerskorna att ha i handväskan, med bilder på deras barn. Albumena är 4×6cm så det finns ju inte så mycket plats för dekorationer, helt i min smak. :)

Rolig pryl den där Bind it all mackapären. Skickade albumena med posten och de uppskattades av mottagarna. Själv älskar jag att få brev som inte är räkningar. Jag menar, hur många brev med sån där ruta med plast för adressen har du fått som varit roliga? Inte många skulle jag tro.

2 Responses to “Bättre sent än aldrig”
  1. Mysmasken says:

    LOL! Nej, det är inte alltför många roliga plastrutebrev man fått.

    Jättesöta album :D

  2. Jätte fina album! Du är så himla duktig. Tänkte att jag skulle testa det där du mailade till mig, med askarna. Kanske idag när jag kommer hem. Om jag orkar. Inspirationen flödar ju inte efter 10-timmars arbetsdag direkt! Kramar

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>