Här kommer en försenad utmaning till Malin. Jag har insprirerats av How much is to much bloggen där det ofta leks med siffror. Så dagen till ära så leker vi med dagens datum!

0 – knappar
8 – valfria dekorationer
0 – rubons
4 – olika mönsterpapper
2 – foton
1 – cirkel av något slag

Hur har jag kommit fram till dessa kriterier? Jo,jag har tittat på dina LOs och tagit saker du inte brukar använda och bort med saker som du brukar använda! Elakt va?! I sann Elin-anda. :) So, knock yourself out! Jag ska försöka mig på en i morgon om det inte är för fint väder. Gäller att passa på att vara ute innan jobbnätterna för då ser man inte mycket solsken inte.

Någon annan som känner inspirationen flöda, varsågod och skapa.

Tudilu

One Response to “Utmaning”
  1. Elin! Du är galen, du har ju nollat alla mina favoriter.. Vad ska jag nu göra? Detta var sannerligen en riktig utmaning! Men vänta du bara! :) Ha det! Massor av kramar

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>