I fredagskväll när jag kom hem från jobbet vid midnatt var det till att packa i ordning inför lördagens scrapträff. Hade tänkt göra nåra kits så att jag inte skulle bli helt paralyserad där borta och jag fick till några skisser och papperval. Inte för att jag höll mig till dem 100%igt men det gick riktigt bra. Kom isäng vid halv två och var inte riktigt utvilad när klockan ringde… Men jag tog min lilla kabinväska med prylar och en låda med papper och begav mig mot en snookerhall på Söder. Träffade många trevliga tjejer och resultatet av dagen blev 2 färdiga LOs och en halvfärdig samt 4 kort av 4 CS och en början på ett minalbum.


Irriterar mig som tusan att inte KOM IHÅG sitter rakt över den handskrivna texten… Men det är ju lite svårt att beräkna hur brett det kommer bli när man håller på med rubons… Lånade en tång som man gör hål med av bordsgrannen (tack Naomi!), hade väl blivit utkastad om jag gjort alla dessa hål med MM hammaren och hålverktyget… :) Jag vet att ett ord saknas där i texten, visste ju inte vilken dag det var vi varit på creperiet vid Medborgarplatsen där fotot är taget så det skulle jag fylla i när jag kom hem… kom på det nu efter jag scannat… och inte tänker jag scanna om!


Här ett kort på brorsans minsta tös i mitt knä, lånade Khakialfabet av bordsgrannen åt andra hållet (tack Caroline!) Använde något från dig för att göra mallen till bradsringen uppe till höger också, om jag inte minns fel.

Tack alla ni där för en trevlig dag/kväll! Påminn mig den 31maj att jag måste äta något mer kvällsmataktigt så jag inte blir vrålhungrig på kvällen.

14 Responses to “Mitt första scrapmaraton”
 1. Åhh, kanonfina båda två. Jättefint foto på dig.

 2. Hej Elin! Har väntat länge nu på att se vad du påtade ihop på scrap-träffen och det blev ju jätte fint! Och ja, våren är här, och förkylningarna haglar över mej. Min första sjukskrivning imorgon sen jag började på LFV, men jag måste om jag någonsin ska bli frisk! Massor av kramar /Malin

 3. Great post 월드슬롯! I am actually getting 슬롯사이트ready to across this information 온라인슬롯, is very helpful my friend 온라인카지노. Also great blog here 슬롯게임 with all of the valuable information you have 안전슬롯. Keep up the good work 안전놀이터 you are doing here 메이저놀이터. 슬롯머신

 4. Metal recycling and reclamation center Scrap metal reclaiming and repurposing Iron recovery and reclamation

  Ferrous material shearing equipment, Iron recovery, Scrap metal marketing strategies

 5. Metal waste recovery and recycling Ferrous material dismantling Iron scrap recovery yard

  Ferrous waste remanufacturing, Iron waste utilization, Scrap metal treatment technologies

 6. Scrap metal market competition Ferrous metal brokerage Iron scrap recycling best practices

  Ferrous metal scrap import, Iron scrap refining, Scrap metal reclamation plant

 7. Metal waste disposal Ferrous material recycling industry analysis Iron waste recycling yard

  Ferrous material recycling industry trends, Iron reprocessing and repurposing, Metal scrap reprocessing

 8. Scrap metal recovery industry Ferrous metal recycling benefits Iron reuse and recycling

  Ferrous material logistics and handling, Iron scrap smelting, Scrap metal sales

 9. Scrap metal recovery industry Ferrous material industry research Iron reclaiming services

  Ferrous material recycling development, Iron scrap salvaging, Metal waste recycling plant