I fredagskväll när jag kom hem från jobbet vid midnatt var det till att packa i ordning inför lördagens scrapträff. Hade tänkt göra nåra kits så att jag inte skulle bli helt paralyserad där borta och jag fick till några skisser och papperval. Inte för att jag höll mig till dem 100%igt men det gick riktigt bra. Kom isäng vid halv två och var inte riktigt utvilad när klockan ringde… Men jag tog min lilla kabinväska med prylar och en låda med papper och begav mig mot en snookerhall på Söder. Träffade många trevliga tjejer och resultatet av dagen blev 2 färdiga LOs och en halvfärdig samt 4 kort av 4 CS och en början på ett minalbum.


Irriterar mig som tusan att inte KOM IHÅG sitter rakt över den handskrivna texten… Men det är ju lite svårt att beräkna hur brett det kommer bli när man håller på med rubons… Lånade en tång som man gör hål med av bordsgrannen (tack Naomi!), hade väl blivit utkastad om jag gjort alla dessa hål med MM hammaren och hålverktyget… :) Jag vet att ett ord saknas där i texten, visste ju inte vilken dag det var vi varit på creperiet vid Medborgarplatsen där fotot är taget så det skulle jag fylla i när jag kom hem… kom på det nu efter jag scannat… och inte tänker jag scanna om!


Här ett kort på brorsans minsta tös i mitt knä, lånade Khakialfabet av bordsgrannen åt andra hållet (tack Caroline!) Använde något från dig för att göra mallen till bradsringen uppe till höger också, om jag inte minns fel.

Tack alla ni där för en trevlig dag/kväll! Påminn mig den 31maj att jag måste äta något mer kvällsmataktigt så jag inte blir vrålhungrig på kvällen.

2 Responses to “Mitt första scrapmaraton”
  1. Åhh, kanonfina båda två. Jättefint foto på dig.

  2. Hej Elin! Har väntat länge nu på att se vad du påtade ihop på scrap-träffen och det blev ju jätte fint! Och ja, våren är här, och förkylningarna haglar över mej. Min första sjukskrivning imorgon sen jag började på LFV, men jag måste om jag någonsin ska bli frisk! Massor av kramar /Malin

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>