Idag trotsade vi det trista vädret med regn och allt och begav oss ut på promenad. Ner till Gröndal, runt Trekanten och åt lunch på en libanesiskt snabbmatställe. In en sväng på Gröndals bibliotek och hittade 4 böcker som fick följa med hem. Gick också in på Stadsmissionen vid Trekanten och kikade efter tavlor, inte efter själva motivet utan mer för ramen, har skickat efter ett av fotona från bröllopet i A4 och ville att det skulle få en bättre plats än i pappkuvertet det kom i…. Hittade en mycket snygg ram, ser ut som slitet fattigmanssilver eller något. Gjorde en egen paspartout av ett vitt 12×12 papper, tur man har den hobbyn man har, fram med skalpell och linjal. Så nu står fotografiet på en av byråerna i sovrummet. Man hamnar mitt i en svensk underbar sommardag då man tittar dit. Härligt!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>