Så var det dags idag att träffa PT Tess för sista gången för denna omgång. Lite sorgligt är det allt. Jag trivs väldigt bra med henne och det känns som att hon vet vad hon håller på med. Men till hösten är hon ju troligtvis tillbaka med en lite mindre mage och lite mindre vaggande gång. =)

Dagens pass blev en repetition av fredagens pass. Den där jag hade sån sjuk träningsvärk i dagarna två att det till och med gjorde ont när jag hade på deodoranten. Dem där chinsen vet var dem ska ta. =) Puh. Sen till råga på det så kördes det i ett tempo som jag nog inte haft på något tidigare pass. Seten avlöste varandra och övning efter övning betades av. Fler set, färre repetitioner och tyngre vikter. Favoriterna BURPEES var med. 20 stycken på tid. Pressade ner det till 1 minut 49 sek. NICE! I fredags tog det mig 2 minuter att klara det. Tog hela axelpresssen att få ner flåset i en OK nivå efter burpeesarna, kära nån vad bra de är på att på igång kroppen. Kände mig väldigt mycket starkare idag, vi pratade om det och det var länge sen jag hade ett eftermiddagspass. De senaste tiderna har varit på förmiddagen och orken är väl inte desamma då antar jag.

Träningsvärken kommer komma som ett litet brev på posten i morgon, I promise. =) Men det är skönt. Nu väntar den vidrigaste jobbhelgen. Tre kvällar 13-23…. gillas inte.

9 Thoughts on “Sista passet med PT Tess

 1. Det låter som en bra investering att skaffa en PT. De där helgtiderna verkar inte roliga. Hoppas att de inte dyker upp på schemat allt för ofta.

  • Absolut att det är en bra investering. Jag hade aldrig vågat mig in i den delen av gymmet utan henne. =) Och om jag vågat mig in så hade jag med största sannolikhet gjort mig illa.

   Tiderna är jag van vid men helger är alltid jobbigare att jobba. Trist när alla andra är lediga. Jobbar två helger på sju veckor så det är ganska bra ändå. =)

 2. Får man fråga vad du betalar för din PT? Peppkram

  • Jag köpte först ett testa på paket på SATS som var 3 gånger för 1195:- tror jag. Sen när jag väl gillade det så mycket så hoppade jag på en drive de hade i höstas med köp 12 timmar få 2 på köpet för 6000:-. SATS standardpriser för personlig tränare. Den ser jag lite titt som tätt så det är väl något de kör med med jämna mellanrum.

   Tack för peppen!

 3. Vilka arbetspass, usch så trist och tråkigt.

  Sköt om dig och fortsätt att kämpa på. Du är duktig!

  • Ett pass avklarat, två kvar. Sen är det ett möte jag ska på på måndag så det blir ingen rast ingen ro är jag rädd. Men sen blir det lite lugnare så det ska bli skönt.

   Tack tack, just nu längtar jag efter våren och barmarken, joggingen som igen ska bli en del av mitt liv. Längtar!!!

   Kram kram

 4. Tackar för din peppning, har varit en lite lättare vecka denna som har varit
  Kramar

 5. Pernilla Be on January 30, 2011 at 21:21 said:

  Det verkar vara väldigt effektivt med PT-träning! Betalar man så mycket så måste man ju ge järnet, precis som jag gör med Xtravaganza. Mäter du din muskelprocent så du vet hur effektivt det varit?

  mvh//pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation