Denna gång har jag faktiskt gått omkring ett tag och tänkt att det skulle vara roligt att börja blogga igen. Så det är bara att hoppa rakt in i det då antar jag.

Redan har nästan en månad passerat sen jag fick denna kommentaren:

kommentar

Jag mår faktiskt väldigt bra just nu. Något jag har gjort sen jag bytte avdelning på jobbet för lite över ett år sen. Ens arbetssituation påverkar verkligen hela ens liv. Nog om det. Nu är allt toppen. Det är bra med mig, det är bra med min familj, det är riktigt bra helt enkelt.

Jag har en ny kompis. En Fitbit Charge HR. Den gav jag mig själv som en tidig julklapp. Användes sen flitigt hela december. Sen hände något med den som gjorde att den inte gick att synka och jag blev galen på att försöka få till det. För två tre veckor sen överlämnades den till maken som googlade och sökte på diverse forum och några timmar senare så var det som ny igen!

Här kommer en av dess funktioner som används alla dagar jag jobbar.

IMG_8082

Vi har lite olika tider, jag och David, så när min väckarklocka ringer på mornarna så har han gått och lagt sig 3-4 timmar innan. Han sover väldigt dåligt i vanliga fall och att då vakna mitt i sömnen av att min mobil ringer är kanske inte det bästa. Men i appen som hör till Fitbit så ställer jag in när jag vill vakna och då vibrerar den på min arm och blinkar lite grann. Kanon! Även jag tycker det är skönare att vakna till lite vibrationer på handleden än av ett slags larm från mobilen. Jag har dock två backuplarm på mobilen som ringer efter 5 och 10 minuter som vissa dagar behövs men oftast inte.

Så med tanke på när larmet går av i morgonbitti så är det definitivt dags att hoppa i säng. Ni som är kvar som läsare får gärna säga hej i kommentarsfältet!

6 Thoughts on “Då kör vi igen!

 1. hej hej 🙂 Kul att höra att du mår bra.
  Jag mår helt okej med förutom lite sömnbrist pga litet barn 🙂

  • Elin on April 11, 2016 at 20:02 said:

   Ojoj, det hade jag missat. Grattis till tillskottet! Litet barn brukar resultera i sömnbrist, övergående dock har jag hört. =)

   Tack för din kommentar!
   Kram

 2. Siggan on April 12, 2016 at 20:53 said:

  Kul att du är tillbaka!

 3. Ida Engström Freitas on April 26, 2016 at 13:41 said:

  Brukar vara in lite då och då för att se om du uppdaterat… Kul att se att du är “tillbaka”! Önskar att min bloggmotivation kunde infinna sig också.. men håller mig nog till Instagram ett tag till framöver, inte lika tidskrävande 🙂

 4. Hej!
  Kul att du bloggar igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation