Viktresultat

Här kommer resultaten.

2011
3 januari 81,2 (+0,6) Jul och nyår… =)
10 januari 80,0 (-1,2) En bra Rivstart!
17 januari 79,9 (-0,1)
24 januari 80,4 (+0,5)
31 januari 79,6 (-0,8)
7 februari 79,5 (-0,1)
14 februari 79,6 (+0,1)
21 februari 79,7 (+0,1)
28 februari 79,1 (-0,1)
7 mars 80,9 (+1,8)
14 mars 79,9 (-1,0)
21 mars 80,0 (+0,1)
28 mars 80,4 (+0,4)
4 april 80,3 (-0,1)
11 april 81,0 (+0,7)
18 april 80,8 (-0,2)

2 maj 80,9

18 april: ett väldigt hattande här kring 80….

17 januari: Inget räknade av kcal vilket resulterade i ett lite blygsamt hekto minus. Men jag är nöjd. Hade en ganska tung vecka mentalt och glad över att det inte påverkade maten allt för mycket.

10 januari: Så skönt med en ordentlig start på Rivstarten. Känns mycket bra. Tillbaka på 80 som jag vägde den 6dec. December är ingen lätt månad viktmässigt. Men nu är det över. Välkommen rutiner och vardag!

3 januari: Jul och nyår är över och snart så är Alladinaskarna på jobbet tomma. Hade tur idag, endast mörka praliner kvar. =) Så jag kommer inte äta en enda. Första dagen på Rivstarten 2011. YAY!!

20 december: Andra veckan med jämvikt. Ett hekto upp till. Fortfarande kan jag inte uppbringa något VV-tänk. Jag är så less på det.

13 december: Första veckan där det var tanken att jag skulle stå still i vikt. Hade inte räknat PP och inte tänkt viktväktartänk alls. Resulterade i 5 hekto upp. Jag vill stå still över jul och nyår.

6 december: MÅL! Här ska jag nu landa lite i några veckor för att komma ikapp mentalt och njuta av julen, sen i januari så kommer det bli en revidering av målvikten; målvikt version 2. =) YAY!

15 november: Fortsatt hattande men nu är det nystart som gäller. Nya fortsatta ordentliga tag.

1 november: Lite hattande fram och tillbaka känns det som nu. Men jag är stolt och glad över mig själv på andra plan så detta pluset var lätt att ta.

25 oktober: kändes mycket mycket bra att få detta ganska stora plus. Så bra. Checklistan fylldes i och även om jag åt lite för många av AP så gav det resultat, vilket sporrar mig mycket. Slutspurten nu!

18 oktober: Väntat resultat och samtidigt trist. Jag vill ju se minus!

11 oktober: Nu jäklar! Tog igen förra veckans plus med råge men jag ser det nog som att jag stod stilla förra veckan då jag inte tränade något alls och gick ner 8 hekto denna vecka med massor av träning. Vet inte vad det var för skumt i början av förra veckan. Var inte bara måndagen som var så, utan 2-3 dagar till. Men nu är jag tillbaka hos mina älskade minus!

4 oktober: Förkylningen satt i ytterligare en vecka nästan och idag känner jag mig faktiskt nästan helt friskt. Ett rejält plus blev det, alltid tråkigt men jag vet vad jag gjort för fel och det är bara att göra om och göra rätt. =)

27 september: har varit förkyld i en vecka och inte tränat en enda gång under veckan som varit. Känns trist, jag hade liksom vant mig vid att vara på gymmet lite titt som tätt. Därför känns det extra roligt att jag fick ett så fint minus. Snart hoppas jag att jag är frisk, stannar dock hemma från jobbet i morgon för att verkligen vila och bli frisk.

13 september: Hittade inte riktigt tillbaka förra veckan så nu gäller det. Mitt mål är att fylla i checklistan varje dag samt att jag ska försöka äta upp de AP som jag tjänar in. Får se hur det funkar för mig.

6 september: Känns bra. Fortfarande lite neggig till att räkna PP men noterar förstås allt. Hoppas denna fas går över snart. Minus! YAY!

30 augusti: Oh, vad vi gillar minus. Känns otroligt bra även om motivationen har slackat efter lite denna veckan. Hoppas jag kommer igen snart. Jag ska komma igen nu!

23 augusti: Minus igen, WOHO!!! Känns otroligt bra. Mer av såna veckor tack!

16 augusti: Känns mycket bra att vara på minus igen. Kanon! Inte så himla långt kvar nu känns det som. =)

9 augusti: Även denna gång var jag beredd på plus men hade inte lika tur som förra veckan som överraskade mig med ett minus. Det känns inte så motigt att ha fått ett plus, försöker se på helheten och då har jag gått ner 17,2kilo på 18 veckor. Det är en prestation som inte går av för hackor. Nu gäller det bara att satsa igen och nästa vecka vill jag vara tillbaka till mina minus.

2 augusti: Var så inte beredd på detta minus. Men glad blir jag så klart. Veckans mål är att röra mig mera. Joggingen måste spädas på med raska svettiga promenader. Så det är det jag ska ut på nu!

26 juli: Vilket resultat! -1,9. Otroligt. Tänk att det bara är 8,7 kilo kvar tills mål. Känns ganska lite faktiskt även om jag vet att de sista kilona troligtvis sitter lite hårdare än de första. Känner mig i alla fall otroligt peppad av resultatet denna veckan och det känns superbra. Jag som var rädd att jag skulle tappa motivationen snart. ICKE!

19 juli: Jag hade hoppats på ett större minus så att jag skulle landa på 90 lagom till vår bröllopsdag på tisdag. Men nu får jag vänta en vecka till på det. Kan vara mensen som ställer till det lite extra men då borde jag få ett kanonresultat nästa vecka i stället. Känns helt OK ändå, denna veckan har jag ätit upp all VB och endast varit ute och sprungit 2 gånger, fast jag lovade mig själv att 3 gånger per vecka var minimum. Dålig dåligt. Nya fräscha tag denna vecka!

12 juli: Minus 0,5kilo och försöker känna att det är ett bra resultat. Funkar sisådär. =) Har mina huvudspöken att tampas med om detta. Kläderna på jobbet faller av mig utan skärp och jag kan åla mig ur byxorna utan att knäppa upp gylfen. =) Måste komma ihåg att mäta mig igen snart, var ett tag sen. Kanske det får mig på bättre humör.

5 juli: Nu har jag hållit på i 13 veckor och gått ner 13,1kilo. Känns fantastiskt! Nu är det inte långt till min vikt jag hade när vi gifte oss för tre år sen. Den 21 juli är det bröllopsdag och jag har två veckor på mig tills dess. Hoppas på 90 tills dess. =)

21 juni: Ett lite mindre minus på 4 hekto men så har jag inte kunnat motionera någonting denna veckan. En förkylning som satt käppar i hjulet på mig. Känns trist och jag är rädd att hela konditionen jag byggt upp är borta… Antar att så inte är fallet men det är så typiskt att precis när jag klarar att jogga 5km så blir jag förkyld samma eftermiddag. Vill börja träna igen så att minusen blir lite större. Hostar så jag känner mig alldeles trött i bröstet.

7 juni: trots att -0,8 är ett toppenresultat så känner jag mig inte nöjd. Är ju ett mentalt problem som jag måste jobba bort. Alla veckor kommer inte bli minus och alla minus kommer inte bli stora. Jag har idag sprängt både -10kg och -10%, känns mycket bra. Ett hekto till och jag hamnar på BMI<30!

31maj: Jag var inte riktigt beredd på den viktminskningen en vecka till. Woho! Något hekto kan nog vara att jag inte drack tillräckligt mycket vatten efter dansen igår. Vaknade med en lätt huvudvärk som påminde mig om att jag borde ha druckit mer. 3 ynka hekton från att ha gått ner 10kg. TIO KILO! Borde köpa 10liter mjölk, dela upp det på två kassar och bära omkring på det ett tag. Shit vad tungt! Känner mig supertaggad. Just ja, tredje stjärnan. YES!

One Thought on “Viktresultat

 1. Grattis till viktminskningen so far! 🙂
  Jag har gått ner lite över 50 kilo och fyllde en gång två
  dunkar med 20 liter i varje och gick ett varv runt huset med.
  Hade så tokigt ont i armarna och benen efteråt.. men det var ju
  inte ens alla kilon jag hade gått ner. Där ser man vad man
  burit runt på i onödan! Så prova det.. Märklig känsla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.