Bilder

Lite bilder för att komma ihåg vad det är jag siktar mot, lite inspiration.

Här har vi en förebild tagen i vintras. Mitt ansikte är alldeles runt… Här väger jag 105,7kg.

******************

Här är en bild på mig som smalast förra gången jag gick ner i mha VV, då startade jag på 97kg i november och körde med points tills i februari tror jag. Gick ner till strax under 90. Detta är sommaren 2007. Jag höll mig till 90 hela det året. Det var den sommaren vi gifte oss. Kommer ihåg hur himla sexig och snygg jag kände mig. Jag vill dit och längre. Jag ska dit och längre.

******************

Två bilder på mig i juli 2010. Här väger jag 88,7kg.

******************

Efter ett litet plus så bad jag maken ta några kort på mig hemma, här väger jag 88,2kg (2010-08-09)

****************

21 januari 2011. Piffad för att gå på middag hos en vän.

******************

Malin hittar en massa bilder på jobbdatorn som får mig att inse att det hänt en hel del med min kropp. Bilderna är från sommaren 2008.

11 Thoughts on “Bilder

 1. ninni on June 20, 2010 at 17:56 said:

  Hej. Har varit inne och läst här, vad kul. Sen blir jag så glad när du skriver att du kände dej både sexig och snygg, det är så sällan någon vågar erkänna att man är snygg och bra. Jag brukar hävda att jantelagen inte finns hos viktväktarna, vi måste få tycka attt vi bara är bäst och unna alla andra det också, vi är bra. Fast lite avis är jag ju at du kommit så långt med din motion och jogging, men jag får väl börja jag med. Lycka till med ditt mål. Ninni

 2. VACKRA MÄNNISKA!

 3. Vilken resa du gjort!

 4. Grattis! till en härlig viktresa. Jättefina bilder! Lycka till i fortsättningen! kram från Malin

 5. Du är skitsnygg!! Blir så glad av att se dig och din resa :0) Jag har gjort en mapp på skrivbordet på datorn som jag döpt till “hungrig???!!!” där i ligger foto…… när jag är riktigt sugen på nåt brukar jag klicka upp denna mapp. Mycket lättare att avstå då *S*

 6. Jätteduktig! du har verkligen tagit tag i det som är viktigt- hittat den inre styrkan – det syns i ditt ansikte och du, lycka till i fortsättningen!

  • Tack för din kommentar! Den värmer. Det känns faktiskt som att det har lossnat lite den senaste veckan. Är superglad och hoppas det inte är inbillning. =)

 7. Tycker att du är ooootroligt duktig!!! 😀

 8. Vad grym du är! Blir så stolt när jag ser vad andra lyckas med och att de känner sig snygga, blir alledeles varm inombords. Viktigt att man trivs med kroppen man bär på för den blir man inte av med i detta liv. Fortsätt som du gör, du kan nå alla de mål du önskar. Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.