79,6kg (-0,8)
BMI 25,1
Kvar till mål 1,6

Åt rätt håll denna veckan även om jag inte riktigt förtjänat det. Måndag och tisdag så räknades det kalorier och så men sen gick det utförs. Det är inte det att jag låter det fallera totalt men bara man gör några mindre bra val så känns det ju som om man misslyckats. Sen har jag haft en kämpig vecka. Jag känner mig som en urvriden trasa och jag skulle göra vad som helst för att få krypa ner under täcket igen idag…. men icke. Jaja, vila får jag göra någon annan dag.

11 Thoughts on “Vägning vecka 5

 1. Jag vill också ner under täcket. Tack.
  Kan man skolka från livet idag..? 🙂

  • Jag önskade verkligen det i morse men sen gick det bra i alla fall. Jag har en tendens att föreställa mig det värsta. Nu är jag däremot så trött så jag tror jag kan somna stående.

 2. Vad bra med ett minus. Ibland behöver det inte vara en perfekt vecka, det räcker att den är tillräckligt bra. Själv har jag haft ångest för min vägning i flera dagar, men det är bara att acceptera och ta nya tag.

 3. Snyggt & Fräscht här!
  Grattis till rätt håll och keep on and up! Hoppas du får en bättre vecka nu

 4. Grattis till ditt minus!
  Ett litet felsteg gör inte att resultatet blir dåligt i slutändan.
  Heja dig!

 5. Bra jobbat! Snart är det no more 80-tal!

  Pepp fr mig!

 6. Nice då vägde vi precis lika mycket idag bruden 😉 bra jobbat av oss… när ska vi anmäla oss till tjejmilen? Jag är på nu när som helst. Pusspuss

  • Nice!!
   Ja nu är det väl dags att anmäla sig tycker jag. Så vi inte bangar eller det blir fullt eller så. =)

   Pusspuss

 7. Urvriden trasa låter inte kul. Hoppas det vänder snart.

 8. Superbra! Då tillhör du 70-talisterna nu 🙂

  mvh//pernilla be

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation