I måndags var det dags igen för lite PT-träning. De är på upphällningen nu för denna omgång. Jag har en timme kvar och den hade jag turen att jag fick in idag, hon frågade sist om jag ville stå som reserv idag om det var så att någon avbokade. Och nyss ringde det och någon annans otur blev min tur. =)

I måndags var det ben för hela slanten.

 • Uppvärmning på sittcykel innan
 • Vadpress
 • Marklyft
 • Raka mark
 • Front box böj
 • Knäböj i smith
 • TRX utfall
 • 6 min crosstrainer efter.

Träningsvärken var grym de två första dagarna efter träningen. MY BUT!!! =)

Så här ser jag ut när jag sätter personbästa i marklyft. =) 35kilo. Inte illa pinkat för en som bara styrketränat i 5 månader.

4 Thoughts on “Träning i måndags med PTn

 1. TACK för den titten. Inser nu att jag … gör mina marklyft på ett helt annat sätt.. he he… helt fel då alltså, för du är ju övervakad av ett proffs. Fråga mig inte hur jag gör, men jag gör inte så där.

  • Jag vet inte. Nu när jag tänker efter så kallar de väl en övning på bodypumpen för marklyft och den är ju inte i närheten av vad jag gör på videon. Då lutar man sig ju mer framåt bara, där stången glider jämsmed låren typ.

 2. PtTess on January 28, 2011 at 21:43 said:

  Kan säga så här..i crossfit gör man på ett sätt, i styrkelyft ett annat, i bp ett alldeles annat o i kroppsbyggning ett annat. Det finns olika skolor o olika syften med samma övning. Sällan så enkelt som rätt o fel (jo, fel om det skadar utövaren) utan olika effektivt beroende på syftet…

  • Tack för att du rätade ut detta frågetecken! =) Kan tänka mig att det finns många varianter på alla övningar. Somliga dåliga, vissa bättre och andra rent av farliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation