Det krävs lite planering för att få till detta projekt. Ibland önskar jag att jag hade ett vanligt 8-16:30 jobb så att man kunde ha lite mer fasta rutiner och planeringen var lite enklare. Det blir svårare att få till det när man går upp 04 ena dagen och kommer hem efter midnatt andra. Men nu ska det filas på dygnsrytm och mattider lite. Det borde gå att få till i alla fall.

Maten

Det ska inte spela någon roll om jag jobbar morgon, kväll eller är ledig, lite riktlinjer med maten kan ju vara bra att följa ändå.

Om jag jobbar morgon eller är ledig så ska jag försöka få det att se ut så här

 • 08:00 Grötfrukost + kokt ägg
 • 10:00 Kesella/kesomellanmål
 • 12:00 Lunch
 • 15:00 Kesella/kesomellanmål
 • 18:00 Middag

Jobbar jag kväll blir det lite annorlunda. Det beror på hur jag jobbar. Vi har lite olika pass så man får äta mer när det passar om man inte vill vara tvungen att lämna maten halväten. Men jag ska försöka klura ut något bra då med.

Träningen

Träningen får jag planera vecka för vecka eftersom jag jobbar som jag gör. Mer kondition utan att ta bort tid från styrkan, det är planen. Mer tid på crosstrainern och cykeln och mer tid ensam i gymmet. Att vara ensam i gymmet skrämmer mig inte lika mycket som tidigare, har väl vant mig vid tanken. Men jag får gå dit när det är lugnt, typ förmiddagarna, tror det känns bäst så. Så här ser första veckan ut. Jobbar helgen 6-16 och jag vet med mig att jag inte brukar ha så mycket kraft kvar efter dessa dagar. Plus att maken fyller år på söndagen så då blir det middag ute. =)

 • Måndag: test av broddar – JOGGING ute i vinterlandskapet
 • Tisdag: gymmet ensam… blandar från två tidigare benpass med PTn. Första. Andra. Ska göra klart det i morgon.
 • Onsdag: Jogging
 • Torsdag: BodyPump + Badminton
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Jogging
 • Söndag: Vila

Sen har vi ju min extrautmaning

 • 112 minuter planka på tå, 2min/dag i snitt
 • 1680 situps, 30 stycken/dag i snitt
 • 160 stycken Burpess, 20 stycken/vecka (dessa kommer göras på tid för att ha något att jämföra med, har gjort dem på PT-träning på 2min 25 sek första gången)
 • 560 armhävningar, 10 stycken/dag i snitt

Nu jäklar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation